visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

ImuPro PADIDĖJUSIO JAUTRUMO MAISTUI TYRIMAMS -20%! Puiki dovana šventėms!

ImuPro PADIDĖJUSIO JAUTRUMO MAISTUI TYRIMAMS -20%! Puiki dovana šventėms! ImuPro PADIDĖJUSIO JAUTRUMO MAISTUI TYRIMAMS -20%! Puiki dovana šventėms!

Medicina practica laboratorija, UAB

Padovanok ImuPro padidėjusio jautrumo maistui tyrimą, o rezultatas – gera savijauta ir plati šypsena.

Kai kankina bėrimai ar kitos odos problemos, nuo seno yra galvojama, kad tai – alergija. Bet ar visada tai yra tiesa? Vokietijos mokslininkai sukūrė naują technologiją, padedančią ištirti specifinius IgG antikūnus, kurie parodo padidėjusį jautrumą tam tikriems maisto produktams, bet nėra jiems alergiškas.

Kas yra ImuPro padidėjusio jautrumo maistui tyrimas?

ImuPro tyrimas yra gerai žinomas vokiečių produktas ir vienas iš rinkos lyderių pasaulyje. ImuPro tyrimas ištiria IgG antikūnų kiekį kraujyje, konkretiems maisto produktams. Šis tyrimas dar vadinamas kaip „maisto netoleravimo tyrimu“.

Dabar ypatingomis sąlygomis „Medicina practica“ laboratorijose galite išsitirti šiais ImuPro tyrimais:

ImuPro Screen – individualus tyrimas, ištiriantis 22 maisto produktus. Tai paprastas ir greitas būdas sužinoti, ar jus vargina padidėjęs jautrumas maistui.

ImuPro Basic – ImuPro Basic tyrimas ištiria 90 pačių svarbiausių maisto produktų: įprastas mėsos rūšis, daržoves, vaisius, grūdus, pieno produktus ir vištos kiaušinius.

ImuPro Complete – ImuPro Complete ištiria 270 maisto produktų ir maisto priedų (tarp jų ir ImuPro Basic 90 produktų). Šis tyrimas ištiria ne tik įprastas mėsos rūšis, daržoves, vaisius, grūdus, pieną, kiaušinius, bet ir šių produktų alternatyvas bei egzotinius produktus.

Atlikite ImuPro tyrimą jei vargina šie simptomai:

Virškinimo sutrikimai: pilvo pūtimas, vidurių užkietėjimas, Krono liga, viduriavimas, dirgliosios žarnos sindromas, pykinimas.

Lėtinis skausmas: galvos skausmas, migrena, fibromialgija.

Viršsvoris: varginančios svorio problemos, nutukimas.

Odos problemos: atopinis dermatitis, egzema, psoriazė.

ImuPro tyrimu iš kraujo ištiriama organizmo reakcija į maisto produktus, kurių nevartojant galima greitai atsikratyti nuolat varginančių sveikatos, odos, virškinimo, viršsvorio problemų ir pagerinti bendrą organizmo būklę be didelių pastangų.

Tyrimas atliekamas vaikams nuo 2 metų!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus