visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Grožio procedūra Laikas sau – tik 38 Eur + dovana rankų masažas. Sothys grožio namų meilės mėnesio akcija Jums!

Grožio procedūra Laikas sau – tik 38 Eur + dovana rankų masažas. Sothys grožio namų meilės mėnesio akcija Jums! Grožio procedūra Laikas sau – tik 38 Eur + dovana rankų masažas. Sothys grožio namų meilės mėnesio akcija Jums!

SOTHYS GROŽIO NAMAI

www.facebook.com/sothysgrozionamai

„Sothys grožio namai“ paruošė Jums puikų pasiūlymą Valentino dienai. Išmėginkite nuostabią veido grožio puoselėjimo procedūrą „Laikas sau“ kartu su rankų masažu – tik už 38 Eur. Vasaris – meilės mėnuo, todėl siūlome pasilepinti nuostabia procedūra už itin puikią kainą!

Veido masažas – vienas iš efektyviausių, o kartu ir labai malonus būdas išlaikyti odą jaunatvišką. Masažo metu atliekami judesiai aktyvina kraujo ir limfos mikrocirkuliaciją. Pagerėja veikliųjų medžiagų pasisavinimas odoje.

Masažas užkerta kelią odos senėjimui, tiek ir jau matomus odos senėjimo požymius (tokius kaip negyvybinga odos spalva, mimikos raukšlės, odos tonuso ar elastingumo sumažėjimas).

Maža to, masažo metu veikiami ir poodiniai audiniai, nervai ir raumenys, taigi jaučiamas ne tik odos, bet ir bendras organizmo atsipalaidavimas, gerėja nuotaika ir savijauta.

Po masažo Jūsų oda ypač gerai pasisavina naudingąsias medžiagas, todėl bus naudojama ALGINATINĖS KAUKĖS TERAPIJA, KURI SUDRĖKINS, PRISOTINS VITAMINAIS IR MINERALAIS, ATKURS ODOS TANKĮ, TODĖL AKIMIRKSNIU SUTEIKS LIFTINGO POJŪTĮ.

Procedūra tinka bet kokio amžiaus odai ir visiems odos tipams!

Procedūros eiga: demakiažas; pilingas; masažas; alginatinė kaukė; užbaigiamasis kremas pagal poreikį.

Atgaivinkite odą ir sušvytėkite pasimatyme!

Registruokitės jau dabar!

Išankstinė registracija +370 620 15551

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus