visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Gėlės Valentino dienai: ką pasirinkti?

Gėlės Valentino dienai: ką pasirinkti? Gėlės Valentino dienai: ką pasirinkti?

Inesos gėlės: FLOWER SHOP BY INESA gėlių salonai, floristikos mokymas (ARTCITY, UAB)

flowershop.lt

www.floristikoskursai.lt

Artėja romantiškiausia metų šventė – Valentino diena. Ir nors dovanos šia proga gali būti ypač įvairios, daugelis sutiks, kad gėlės – geriausias pasirinkimas. Tačiau, kokias dovanoti? Turime keletą pasiūlymų.

Rožės

Neabejotinai rožės yra vienas geriausių pasirinkimų šios šventės proga. Savaime suprantama, vienas geriausių būdų išreikšti meilę, šilumą bei parodyti dėmesį, yra raudonos rožės. Ir, kuo jų bus daugiau, tuo geriau, ir šiaip tai yra populiariausios gėlės Valentino dienai. Tačiau, jei norisi įvairovės, taip pat nereikėtų pamiršti, kad puikiai tiks ir kitų spalvų rožės, pavyzdžiui, rausvos, rožinės, šampano spalvos ar raudono vyno spalvos.  Taip pat galite rinktis 3 – 4 spalvų rožės ir iš jų sukurti nuostabią puokštę.

Tulpės

Nors tulpės neabejotinai yra vienas populiariausių pasirinkimų Moters dienos proga ir siejasi su pavasariu, belieka tik pridurti, kad Valentino diena yra puiki proga pakviesti pavasarį į namus kur kas anksčiau. Tad, jei rožės atrodo pernelyg įprastas pasirinkimas, puikiai tiks pavasariu ir gaivumu alsuojančios tulpės. Rinkitės raudonas, rožines, rausvas ar iš pačių įvairiausių spalvų sukomponuokite didelę puokštę.

Baltos lelijos

Ne paslaptis, kad Valentino diena yra daugiau nei šventė, kuomet norisi pasveikinti tik savo antrą pusę – tai yra ir puiki proga parodyti savo meilę ir dėmesį kitoms, jus supančioms moterims: Mamai, močiutei, dukrai. Taigi, šiuo atveju puikiai tiks baltos lelijos, kadangi, jei tik pasidomėsime istorija, pamatysime, kad šios gėlės yra siejamos su tyrumu ir dovanojamos ypatingam žmogui. Tad, nudžiuginkite ir kitas sau svarbias moteris, šiomis elegantiškomis gėlėmis.

Orchidėjos

Jei norisi savo antrai pusei ne tik parodyti meilę ir dėmesį, bet ir taip pat įteikti karališkų gėlių, tai vienas geriausių pasirinkimų yra orchidėjos. Be to, tai taip pat yra puikus pasirinkimas ir tuo atveju, jei ieškote tokių gėlių, kurioms jums brangų žmogų džiugintų labai ilgai – jei tik orchidėja bus tinkamai prižiūrima, tai ji puoš namus ne vienerius metus.

Amarilis

Įspūdingo raudonumo gėlė yra dar puikus pasirinkimas šios šventės proga. Raudona spalva simbolizuoja meilė, dėmesį, aistrą ir artumą, tad amarilis tikrai pradžiugins jūsų antrą pusę, o namams suteiks žavesio ir grakštumo.

Taigi, akivaizdu, kad bus lengva nuspręsti, kuo nudžiuginti savo antrą pusę, Valentino dienos proga – jūsų laukia labai daug puikių pasirinkimų: rožės, tulpės, orchidėjos, baltos lelijos, amariliai. Kiekviena šių gėlių alsuoja savitu grožiu bei žavesiu ir suteiks daug gerų emocijų svarbiai moteriai.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus