visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Elektrinis vejos aeratorius efektyviai atgaivins ir paruoš veją pavasariui

Elektrinis vejos aeratorius efektyviai atgaivins ir paruoš veją pavasariui Elektrinis vejos aeratorius efektyviai atgaivins ir paruoš veją pavasariui

D.TREIGIENĖS ĮMONĖ

D. Treigienės įmonė – įgaliotas „STIHL“ ir „VIKING“ prekės ženklų pardavėjas. Įmonė įsikūrusi Druskininkuose, kur ne tik parduoda originalią įrangą, bet ir siūlo pilną aptarnavimą: renginių remontą, grandinių galandinimą ir jungimą, originalių detalių pasiūlą ir profesionalias konsultacijas sodų, parkų, miškų priežiūros technikos pasirinkimo klausimais.

Artėjant pavasario sezonui, kad veja augtų tankesnė ir sodresnė, D. Treigienės įmonė rekomenduoja atlikti jos aeravimą. Tam puikiai tiks  „VIKING“ vejos aeratorius, kurio dėka jūsų veja gaus tai ko reikia: oro, vandens, šviesos ir maistingųjų medžiagų. Pjaunant vertikaliai, iš vejos pašalinamos samanos, anksčiau nupjauta žolė ir išplitusi velėna. Taip užtikrinamas vėdinimas, o maistingosios medžiagos patenka iki pat šaknų.

Elektrinis vejos aeratorius

Elektrinis vejos aeratorius efektyviai atgaivins veją

„VIKING LE 540“ elektrinis aeratorius ilgam pašalina samanas, velėną, seną nupjautą žolę ir piktžoles. Todėl į dirvą patenka daugiau oro, vejos šaknims perduodama daugiau vandens ir maistingųjų medžiagų. Darbinį gylį galima nustatyti praktiška pasukama rankena, nesusilenkiant. O dėl ratų su dvieiliais rutuliniais guoliais lengva manevruoti. Peiliai įjungiami itin paprastai su didele valdymo svirtimi ant lanko formos rankenos. Kadangi lanko formos rankena sulenkiama, sandėlyje aeratorius užima nedaug vietos. 50 litrų talpos „AFK 050“ žolės surinkimo dėžę, skirtą nupjautai žolei surinkti, galima įsigyti kaip priedą.

Elektrinis vejos aeratorius

Elektrinio vejos aeratoriaus „VIKING LE 540“ savybės

Elektrinis vejos aeratorius

Polimerinis korpusas

VIKING vejapjovių korpusai pagaminti iš kokybiško, smūgiams ir ultravioletiniams spinduliams atsparaus polimero.

Nešiojimo rankena

Integruota priekinė rankena leidžia lengvai transportuoti įrenginį. Tuo pačiu ji tarnauja kaip apsauga nuo smūgių ir apsaugo korpusą nuo kitų kliūčių.

Integruota kabelio įtempimo atleidimo sistema

Laido kištuko fiksatorius apsaugo nuo atsitiktinio įtampos laido ištraukimo elektriniuose „VIKING LE 540“ aeratoriuose.

Darbinio gylio nustatymas

6 lygio darbo aukščio reguliavimas su ergonomiškos formos pasukama rankena, papildoma svirtis aeratoriui nuleisti.

7 dvigubų ašmenų sistema

Su 7 pritvirtintais dvigubais peiliais, kurių darbinio gylio zoną galima reguliuoti šešiomis pakopomis, aeratoriai apdoroja jūsų veją veiksmingai, tačiau tausojančiai.

Sulenkiama lanko formos rankena

Sulenkiamų rankenų dėka „VIKING LE 540“ aeratorius paprasta transportuoti ir saugoti.

Šiuo metu D. Treigienės įmonė siūlo viliojančius pasiūlymus visai vejos priežiūros technikai. „VIKING LE 540“ galima rezervuoti internetu be įsipareigojimų ir juos įsigyti D. Treigienės parduotuvėje, Druskininkuose. Čia konsultantai Jums profesionaliai patars, individualiai paaiškins kaip saugiai naudotis įrenginiu ir suteiks servisą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus