visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dekoratyvinis židinys – nauja interjero idėja salone KROSNYS IR KROSNELĖS

Dekoratyvinis židinys – nauja interjero idėja salone KROSNYS IR KROSNELĖS Dekoratyvinis židinys – nauja interjero idėja salone KROSNYS IR KROSNELĖS

KROSNYS IR KROSNELĖS, UAB

www.krosneles.lt

www.ugnisgyvenimui.lt

Dekoratyvinis židinys interjere vis populiarėja. Originalų ir jaukų židinuką galima įsirengti panaudojant tik medinę apdailą, skirtą elektriniams židiniams ir šiek tiek interjero detalių, kurias galėsite parinkti pagal savo skonį. Tai pats pigiausias židinio imitacijos variantas, leidžiantis pasireikšti jūsų fantazijai.

Tereikia išsirinkti pageidaujamą apdailą ir sugalvoti, kokius dekoro elementus joje naudosite, kas labiau tinka Jūsų interjerui ir džiugina širdį: žvakės, malkos, gėlės, smilkalai, skulptūrėlės, vazos ar knygos – turite galybę variantų!

O apdailos viršus (atbraila) – tai puiki lentyna foto rėmeliams, paveikslams, įvairiems suvenyrams susidėti. Artėjant Šv. Kalėdoms židinį galima skoningai papuošti pakabinant ant jo kalėdinės kojinės dovanoms, girliandas, eglių šakas. Dar labiau interjerą pagyvins virš židinio pakabinti paveikslai, veidrodžiai, laikrodžiai.

Dekoratyvinis židinys

Židinio apdaila – tai jūsų namų grožio vizitinė kortelė ir jaukaus kampelio kūrimo pagrindas – akcentas, kuris suteiks erdvės fantazijai...

Dažnai dekoratyviniuose židiniuose naudojami veidrodžiai, ypač su žvakėmis – tai atspindi ir pagyvina vaizdą. Galima užsakyti unikalias kampines apdailas.

Dekoratyvinis židinys suteiks užmiesčio gamtos ramybės netgi didmiesčio bute, pripildys patalpą aristokratiško žavesio, prabangos, šilumos ir komforto. Tai ne tik graži, bet ir praktiška interjero detalė, tai tikra atgaiva sielai po įtemptos dienos darbų.

Dekoratyvinis židinys

„Krosnys ir Krosnelės“ siūlo danų, norvegų, belgų, italų, vokiečių gamintojų aukštos kokybės išskirtinio dizaino židinius, krosneles, krosnis ir įvairius aksesuarus: malkines, įrankius, pajungimo vamzdžius, plienines ar stiklines grindų plokštes, kitus priedus židinių, krosnelių ir krosnių naudojimui bei priežiūrai.

Židinį su apdaila iš balto ąžuolo „Lumsden“ galite pamatyti įmonės židinių salone „Domus Galerijoje“. Kiekvienas žmogus, svajojantis apie saugią ir individualią ugnį savo namuose, visada yra laukiamas ir maloniai kviečiamas apsilankyti UAB „Krosnys ir Krosnelės“ salone.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus