visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Berėmis stiklas šiuolaikiniame interjere bei eksterjere

Berėmis stiklas šiuolaikiniame interjere bei eksterjere Berėmis stiklas šiuolaikiniame interjere bei eksterjere

VAP GLASS, UAB

www.vapglass.lt

Lietuvoje vis labiau populiarėjantis skandinaviškas, minimalistinis stilius pasižymi aiškiomis, paprastomis linijomis, funkcionalumu ir artumu gamtai. Nepaisant minimalizmo, simetrijos ir tiesių, aiškių formų, šie stiliai leidžia susikurti jaukius namus, administracines patalpas, biurus, kuriuose vyrauja šviesa ir erdvė.

Berėmis stiklas

Būtent dėl siekio išlaikyti vientisą erdvę, vizualiai ją praplėsti, įleisti daugiau šviesos ir tuo pačiu atskirti norimas funkcines zonas, lietuviai vis dažniau renkasi stacionarias arba slankiojančias berėmio stiklo sistemas. Daug tvirtesnės už paprastą stiklą, greitai įrengiamos grūdinto stiklo pertvaros naudojamos ne tik biuruose bei gyvenamuosiuose būstuose, bet ir bankuose, parduotuvėse, ligoninėse, parodų salėse, muziejuose.

Berėmis stiklas

Esant garso izoliacijos poreikiui, stiklas padengiamas akustine plėvele, o tarpai tarp stiklo lakštų užpildomi skaidriu silikonu. Įrengus stiklines pertvaras, išsaugoma natūrali šviesa, todėl mažinamos patalpų eksploatacinės išlaidos.

Berėmis stiklas



Architektai ir interjero dizaineriai stiklą renkasi dėl jo lengvumo įspūdžio, laidumo šviesai ir vaizdo efektų. Pavyzdžiui, dušo kabinos ir sienelės iš grūdinto stiklo nesumažina vonios kambario erdvės, jas lengva pritaikyti jau prie esamo interjero, be to, jų priežiūra nereikalauja daug pastangų, nes stiklas padengtas antikalkine danga. Dekoratyvines plyteles puikiai pakeičiančios virtuvinės sienelės iš berėmio stiklo pagyvina virtuvės interjerą, nes sienelės spalvą, raštą ir tekstūrą gali pasirinkti pats klientas. Be to, tokios sienelės apsaugo virtuvės sienas nuo riebalų, vandens, garų bei suodžių ir yra labai lengvai valomos.

Berėmis stiklas

Dar vienas grūdinto laminuoto stiklo panaudojimo interjere sprendimas – laiptų turėklai. Šiuolaikinėmis technologijos apdorotas stiklas gali atlaikyti didžiules apkrovas, todėl yra visiškai saugus. Tai puikus pasirinkimas, norint patalpose išlaikyti kuo daugiau šviesos, erdvės bei lengvumo pojūtį. Grūdinto laminuoto stiklo turėklai gerai dera prie medinių, metalinių ir betoninių laiptų. Turėklai gali būti montuojami su statramsčiais ar be jų, su mediniais ar stikliniai porankiais.

Berėmis stiklas


Berėmis grūdintas stiklas yra puiki eksterjero detalė, nes jis yra ilgaamžis, patvarus ir dera prie įvairaus tipo fasadų. Stiklas gali būti montuojamas prie medžio, akmens, metalo, betono ar kitokių konstrukcijų. Iš jo gaminami stogeliai, terasų stoginės, balkonai ir balkonų turėklai. Berėmio grūdinto stiklo balkonų turėklai yra saugūs ir nepaslepia gamtos vaizdo. Terasų stoginės praplečia namų erdvę ir apsaugo nuo sniego, lietaus bei vėjo.

Berėmis stiklas

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus