visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Aplankykite įmonės DRENSTA nuotekų valymo įrenginių August ir Roto tepalų gaudyklių ekspoziją parodoje Ką pasėsi… 2024

Aplankykite įmonės DRENSTA nuotekų valymo įrenginių August ir Roto tepalų gaudyklių ekspoziją parodoje Ką pasėsi… 2024 Aplankykite įmonės DRENSTA nuotekų valymo įrenginių August ir Roto tepalų gaudyklių ekspoziją parodoje Ką pasėsi… 2024

DRENSTA, Jovitos Skorupskienės IV

www.drensta.lt

facebook.com/drensta

Kaip ir kievienais metais įmonė „DRENSTA“ 2024 m. kovo 21–23 dienomis kviečia aplankyti „August“ nuotekų valymo įrenginių ir „Roto“ tepalų gaudyklių ekspoziciją tarptautinę žemės ūkio parodoje „Ką pasėsi… 2024“.

„DRENSTA“ veiklos specializacija – inžinerinių tinklų įrengimas ir aplinkos tvarkymas. Įmonė yra oficialus „August ir Ko“ atstovas, prekiaujantis, montuojantis ir aptarnaujantis „August“ nuotekų valymo įrenginius. Taip pat įmonė atstovauja, parduoda bei įrengia „Roto“ – Slovėnijos gamintojo tepalų gaudykles, skirtas tiek ūkiams – plovimo aikštelėms, tiek plovykloms, tiek degalinėms.

„DRENSTA“ gali įrengti Jums plovimo aikštelę, su modernia tepalo gaudykle, sumontuoti valymo įrenginius, taip pat atlikti įvairius aplinkos tvarkymo darbus nuo sklypo reljefo formavimo iki drenažo sistemų įrengimo ir remonto, pagrindo paruošimo. Klientų patogumui taip pat siūlomos tralo ir savivarčio paslaugas. Paslaugos teikiamos tiek privačių namų savininkams, tiek ūkininkams ar įmonėms.

„DRENSTA“ užtikrina ne tik aukštą darbų kokybę, bet ir taupo Jūsų laiką bei pinigus. Įmonė dirba visoje Lietuvoje ir teikia nemokamas konsultacijas Jūsų objekte.

Taip pat turėsite puikią galimybę pasikonsultuoti ir išsirinti geriausiai Jūsų poreikius atitinkančius įrenginius „Ką pasėsi… 2024“ parodos metu!

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus