visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

4 svarbiausios iPhone 15 Pro Max naujovės

 https://unsplash.com/photos/a-black-and-a-gold-oneplug-phone-on-a-black-surface-opAeFlgyQqs https://unsplash.com/photos/a-black-and-a-gold-oneplug-phone-on-a-black-surface-opAeFlgyQqs

Naujausias Apple flagmanų karalius – iPhone 15 Pro Max. Jis daug dėmesio sulaukia ne tik dėl to, kad yra Apple kūrinys. Jis giriamas ir už didžiulį naujovių kiekį. Šis modelis - tai didelis šuolis pirmyn išmaniųjų telefonų technologijų srityje bei tarp Apple produktų. Verta išskirti keturias pagrindines naujoves, kuriomis iPhone 15 Pro Max išsiskiria iš savo pirmtakų ir konkurentų.

Dar geresnė kamera

Naujasis iPhone 15 Pro Max turi geriausią į iPhone telefonus kada nors įdėtą galinės kameros sistemą Joje yra pajėgus periskopinis objektyvas, leidžiantis gerai priartinti vaizdą, neprarandant daug kokybės. Ši technologija keičia žaidimo taisykles fotografams ir filmuotojams, nes suteikia daugiau lankstumo fiksuojant toli esančius objektus su tikrai gera raiška.

Naujos kartos lustas

Po variklio gaubtu, iPhone 15 Pro Max slepia naujausią Apple A serijos lustą. Jis rūpinasi, kad telefone viskas veiktų kuo sparčiau ir efektyviau. Pagal benchmark testų rezultatus, naujasis procesorius ne bent apie 10-15 % didesnį bendrą našumą (lyginant su 14 Pro Max), o taip pat ir optimizuoja akumuliatoriaus veikimo laiką, užtikrindamas, kad įrenginys galėtų atlikti intensyvias užduotis be poreikio dažnai įkrauti. Be to – tai didelis resursas ateičiai.

Neprilygstamas ekranas

Telefonas iPhone 15 Pro Max turi OLED technologijos ekraną su ProMotion technologija, galinčia keisti atnaujinimo dažnį iki 120 Hz. Tai – dar labiau išdirbta iPhone ekrano versija, kuri suteikia maksimalų malonumą tiek scrollinan‘t, tiek žaidžiant žaidimus ar žiūrint vaizdo įrašus. Ekranas taip pat palaiko HDR, todėl atkuria neįtikėtiną tikslią spalvų paletę ir stebina kontrastais.

Jungtys ir galimybės

Pagrindinė naujovė – seną Lightning jungtį keičia daug patogesnė USB-C. Tai reiškia, kad telefonas tampa lengviau suderinamas su kitais įkrovikliais bei priedais.

Šiam telefonui Apple taip pat įdiegė dar spartesnius Wi-Fi ir mobiliojo ryšio modulius. Prietaisas palaiko naujausius Wi-Fi standartus, 5G ryšį, greičiausią Bluetooth bei patogų NFC komunikavimą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus