visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Šokių studija AISTRA ŠOKIUI kviečia pasinerti į gyvenimą šokių ritmu

Šokių studija AISTRA ŠOKIUI kviečia pasinerti į gyvenimą šokių ritmu Šokių studija AISTRA ŠOKIUI kviečia pasinerti į gyvenimą šokių ritmu

Šokių studija AISTRA ŠOKIUI

Šokių studija “Aistra Šokiui” buvo įkurta 2003 metų kovo 13-ą dieną Kaune ir sėkmingai veikia iki dabar. Šiuo metu “Aistra Šokiui” klubas šokių pamokas rengia Panevėžyje, Kaišiadoryse ir Kaune. Šokių studijoje laukiami tiek pradedantieji, ant parketo žengti išdrįsę pirmą kartą, tiek ir pažengę šokėjai, norintys tobulinti jau turimus įgūdžius.

O norintiems išmėginti savo įgūdžius prieš varžovus, siūlome dalyvavimą hobistų/medalininkų konkursuose. “Aistra Šokiui” studijoje galima ruoštis pradedančiųjų, bronzos, sidabro, aukso bei atviros klasės lygio varžyboms. Visų miestų “Aistra Šokiui” šokėjai mokomi pagal tą pačią programą.
Pagal pageidavimus vedamos šokių pamokos jaunavedžiams.

Savaitinių šokių pamokų metu galima išmokti: Salsą, Bachatą, Argentinietišką tango, Rokenrolą, Svingą, Amerikos Bolero. Taip pat Lotynų Amerikos šokių, Sambą, Rumbą, ChaCha, Džaivą, Pasodobį, standartinių - klasikinių šokių, lėtą valsą, Vienos valsą, greitą fokstrotą (kvikstepą), lėtą fokstrotą, Tango ir kt. šokių.

Šokių studija AISTRA ŠOKIUI kviečia pasinerti į gyvenimą šokių ritmu

Šokių studijos įkūrėjas

Nuo pat studijos įkūrimo pradžios už “Aistra Šokiui” vairo stovi studijos įkūrėjas, šokių mokytojas, ir pramoginių šokių asociacijos prezidiumo narys – Mindaugas Budvytis. Nenustygstantis vietoje, šmaikštaujantis, bet takto neprarandantis Mindaugas nuo pat ankstyvos vaikystės dega meile šokiams, bei yra pripažintas tarptautinių konkursų dalyvis, tarptautinės kategorijos teisėjas bei treneris. Mindaugas yra vienas iš pagrindinių žmonių, kurių dėka atsirado ir jau 13 metų gyvuoja šokių studija “Aistra Šokiui”, bei buvo pradėtas rengti kasmetinis, didelio pasisekimo sulaukęs šokių konkursas “Aistra Šokiui Taurė”. Šalia šokių pamokų ir kasmetinių pasiruošimų “Aistra Šokiui Taurė” konkursams, dalį laiko Mindaugas skiria medalininkų ir hobistų veiklos kuravimui Lietuvoje.

Šokių studija AISTRA ŠOKIUI kviečia pasinerti į gyvenimą šokių ritmu

Šokių studijos tradicijos

“Aistra Šokiui” kolektyvas tradiciškai rengia du šokių vakarus per metus, kurių metu visi “Aistra Šokiui” studijoje šokantys šokėjai turi galimybę susitikti, susipažinti neformalioj aplinkoj, bei linksmai praleisti laiką.

Pirmasis šokių vakaras organizuojamas gruodžio viduryje, prieš pat Šv. Kalėdas. Jo pagrindinė tema, neatsitiktinai – kaukių balius. Vakarėlis prasideda studijos himno šokimu, ir pratęsiamas susipažinimo šokiu, Polka, Sirtakiu, Salsa ir gausybe kitų linijinių bei porinių šokių. Vakaro programai paįvairinti yra ruošiami pasirodymai, o vakaro kulminacija – geriausių kaukių rinkimai.

Antrasis vakaras organizuojamas gegužės antroje pusėje. Pagrindinis šokių vakaro tikslas – šokių sezono uždarymas, bei diplomų įteikimas visiems stropiai besimokiusiems šokėjams. Nusipelnę šokių studijai šokėjai apdovanojami medaliais, taurėmis. Renginio metu vyksta pasirodymai, naujų, lojalių studijos narių krikštynos, kurių metu įvykdę privalomas užduotis šokėjai oficialiai priimami į aistriečių gretas. Ir be abejonės – šokiai iki pat vėlyvo vakaro.

Jau penki metai kaip vyksta Aistra šokiui boulingo taurė. Šokėjai pademonstruoja savo sugebėjimus ne tik šokių aikštelėje. Geriausias žaidėjas vyras bei dama apdovanojami taurėmis.

Šokių studija AISTRA ŠOKIUI kviečia pasinerti į gyvenimą šokių ritmu

Nuo 2010-ųjų metų “Aistra Šokiui” studija organizuoja kasmetinį tarptautinį medalininkų konkursą “Aistra Šokiui Taurė”. Jau pirmaisiais gyvavimo metais konkursas susilaukė didelės sėkmės, pritraukdamas gausų būrį šokėjų iš didžiųjų Lietuvos miestų bei užsienio. Per šešis metus įvykusius konkursus sulaukėme svečių iš Latvijos, Baltarusijos, Rusijos bei Lenkijos. Tai yra vienas pagrindinių medalininkų konkursų Lietuvoje. Kasmet vykstantis konkursas “Aistra Šokiui Taurė” porinių šokių atstovams bei Solo latino šokėjoms suteikia galimybę varžytis pradedančiųjų, bronzos, sidabro, aukso, bei atviros klasės kategorijose, kurios suskirstytos į amžiaus grupes.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus