visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Keraminės čerpės Benders: Kodėl verta rinktis?

Keraminės čerpės Benders: Kodėl verta rinktis? Keraminės čerpės Benders: Kodėl verta rinktis?

STOGŲ SISTEMOS, UAB

www.stogusistemos.lt

UAB "Stogų sistemos" savo klientams rekomenduoja Vokietijoje gaminamas keramines čerpes Benders. Gamybos metu molis yra presuojamas į atitinkamos čerpės formą. Prieš tolesnį paviršiaus apdirbimą ir dažymą, čerpės yra džiovinamos. Po paviršiaus apdirbimo čerpės yra kaitinamos krosnyse apie 1040°C temperatūroje. Molis yra natūrali medžiaga, kuri susiformavo prieš tūkstančius metų. Visos Benders keraminės čerpės yra nelaidžios vandeniui, lengvai dengiamos ir suteikia Jūsų namui didesnę vertę. Štai kodėl jos yra geriausias pasirinkimas tiems, kurie nori suteikti savo namams dar daugiau žavesio ir išskirtinumo.

Keraminės čerpės Benders: Kodėl verta rinktis?

Kokias čerpes - betonines ar keramines pasirinkti?

Betoninių ir keraminių čerpių stogo kvadratinis metras sveria maždaug vienodai, be to, abiejų tipų čerpėmis galima dengti stogus, kurių nuolydis prasideda nuo 140. Taip pat abiejų tipų čerpėms Benders siūlo visus kitus stogo priedus.

Pasirinkimas gali būti sudėtingas. Pagrindinis skirtumas yra kaina. Betoninės čerpės yra pigesnės. Mažas mūsų patarimas – prieš pasirenkant čerpes, uždėkite ant stogo keletą čerpių ir pažvelkite į jas iš 20-40 m atstumo.

Keraminės čerpės Benders: Kodėl verta rinktis?

Benders keraminės čerpės yra šešių skirtingų paviršiaus padengimų tipų: t.y. keturi apdoroto paviršiaus tipai ir du natūralūs tipai. Tokia plati keraminių čerpių paviršiaus padengimo ir spalvų pasirinkimo galimybė, leidžia Jums susikurti tikrai individualų stogą Jūsų namui.

Natūralaus paviršiaus keramines čerpės yra gaminamos deginant natūralios spalvos molį.

Angobuoto paviršiaus čerpė yra gaunama apdorojus natūralios spalvos keraminės čerpės paviršių. Čerpės paviršius padengiamas plonu pigmento sluoksniu ir vėliau kaitinamas krosnyje.

Krikštolo angobos paviršiaus čerpė, kaip ir Angobuota čerpė, gaunama apdorojus natūralios spalvos keraminės čerpės paviršių. Čerpės paviršius yra padengiamas plonu pigmento sluoksniu. Skirtumas tik tas, kad šiuo atveju čerpės paviršius papildomai padengiamas plonu smulkaus stiklo sluoksniu ir tik tuomet čerpė dedama katinti į krosnį. Krikštolo angoboutas paviršius yra laidus garams ir kvėpuoja.

Glazūruoto paviršiaus čerpė gaunama apdorojus natūralios spalvos keraminės čerpės paviršių. Čerpės paviršius yra padengiamas plonu pigmento ir smulkaus stiklo sluoksniu, ir toliau čerpė dedama kaitinti į krosnį. Kadangi glazūruotas paviršius yra nepralaidus, jis yra nekvėpuojantis.

Markato glazūros paviršiaus čerpės: Markato Glazūra yra vienas iš paviršiaus apdirbimo būdų, kurį išvystė Meyer-Holsen. Glazūros sluoksnis šiuo atveju yra daug storesnis ir suteikia čerpės paviršiui ryškesnę spalvą ir didesnį blizgesį.

Redukuotas redukuotos čerpės paviršius, kaip ir Natūrali keraminė čerpė, yra gaunamas deginant natūralios spalvos molį. Skirtumas tik tas, kad čerpės kaitinimo krosnyje metu, yra reguliuojamas paduodamo deguonies kiekis. Tokio apdirbimo metu čerpės paviršius įgauna pereinančią spalvą.

Keraminės čerpės Benders: Kodėl verta rinktis?

Benders keraminės čerpės yra trijų skirtingų formų: tradicinė vienbangė, dvibangė ir plokščia čerpės:

Keraminės čerpės Benders: Kodėl verta rinktis?

 

Bender Zwilling čerpės

Zwilling – tai falcinė dvigubos bangos profilio čerpė, kuri buvo sukurta tam, kad palengvintų stogo dengimo darbus. Ši klasikinė didelio formato banguota čerpė palengvina čerpių pjovimo darbus stogo lūžio ir valminio kraigo vietose.

 

Keraminės čerpės Benders: Kodėl verta rinktis?

 

Benders Vario čerpės

Vario – tai falcinė, vienos bangos profilio čerpė, t.y. modernesnis klasikinės, vienos bangos, ekstruzinės čerpės variantas.

 

Keraminės čerpės Benders: Kodėl verta rinktis?

 

Benders Piano čerpės

Piano – tai plokščia falcinė, skalūno išvaizdos čerpė, kuri tobulai dera šiuolaikinėje modernioje architektūroje. Kad suteikti stogui daugiau žaismingumo, dengimo metu čerpių tarpusavio susirakinimo vieta turi persidengti kita sveika čerpe, t.y. vertikalios čerpių sujungimo eilės turi nesutapti.

Keraminės čerpės Benders: Kodėl verta rinktis?



UAB „Stogų Sistemos“ užsiima skardos lankstinių gamyba, įvairių stogo dangų, lietaus nuvedimo sistemų, bei įvairių stogo priedų prekyba. Esame įgaliotieji prekinių ženklų Iko, Blacho Trapez, Benders, Metalmaster, Gamrat, Wirplast, Corotop atstovai Lietuvoje. Pagrindinė įmonės specializacija yra mažmeninė bei didmeninė prekyba įvairiausių tipų stogų dangomis ir jų priedais, bei skardos lankstinių gamyba. Mūsų įmonė yra visada pasiryžusi tobulinti parduodamų prekių asortimentą, kad galėtų patenkinti patį reikliausią klientą ir pasiūlyti jam kokybišką prekę.

Keraminės čerpės Benders: Kodėl verta rinktis?

Mums rūpi kiekvienas klientas ir mes pasirūpinsime viskuo, kas reikalinga namo stogui.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus