visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dronas Yuneec Typhoon Q500 4K: Dronai24.lt video apžvalga

Dronas Yuneec Typhoon Q500 4K: Dronai24.lt video apžvalga Dronas Yuneec Typhoon Q500 4K: Dronai24.lt video apžvalga

Loveta, UAB

dronai24.lt pristatomas naujasis Typhoon Q500 4K yra metalo pilkos spalvos su komplektuojama 4K vaizdo kamera bei rinkinyje rasite viską ko reikia puikiam skrydžiui ir kadrui! 2 baterijos (iki 50 min. skrydžio). Aliumininins Q500 Typhoon transportavimo krepšys. 4K CGO3 kamera su patobulintu objektyvu ir realaus laiko valdymu. Nepakartojamas 3 ašių vaizdo stabilizatorius. Filmavimas 115° vaizdo kampu ir nepriekaištinga video kokybė. Nuotolinio valdymo pultas su integruotu 5.5" lietimui jautriu vaizdo ekranu su Android operacine sistema realaus laiko vaizdo bei skrydžio duomenų perdavimo sistema. Skrydžio valdymo rėžimai: Return to Home, Follow Me, Watch Me ir kiti. 16GB micro SD kortelė. Puikus klientų aptarnavimas ir garantija. Nemokamai Steady Grip gimbalas kartu su dronu!

Dronas Yuneec Typhoon Q500 4K: Dronai24.lt video apžvalga

Specializuota el. dronų parduotuvė dronai24.lt pristato lietuvišką dronų apžvalgą, kurioje šį kartą svečiuojasi sparčiai populiarėjančio gamintojo Yuneec vienas naujausių gaminių - Typhoon Q500 4K. Pirmojoje dalyje parodome ką rasite dėžėje užsisakę šį modelį bei šiek tiek apie slow motion filmavimo galimybę bei SteadyGrip rankenos funkcionalumą. Antroje dalyje apžvelgiame nuotolinio valdymo pultelį ir jo funkcijas, skrydžio rėžimus bei kameros nustatymus. Trečiojoje dalyje skrydžio rėžimo funkcijas demonstruojame gyvai ir teisingai kalibruojame kompasą. Ir keletas gražių kadrų ir apžvalgos filmavimo...

Yuneec Typhoon Q500 4K

Dronas Yuneec Typhoon Q500 4K: Dronai24.lt video apžvalga

Typhoon Q500 4K yra pilnai sukomplektuotas ir skrydžiui paruoštas dronas, kuriuo galėsite filmuoti neapsakomai gražius vaizdus su 4K vaizdo kamera ir fotografuoti 12 MP nuotraukas iš paukščio skrydžio. Yuneec Typhoon serijos dronai pasižymi savo greitu paruošimu skrydžiui, paprastu naudojimu ir saugiu skrydžiu. Typhoon Q500 4K jau gamykloje paruošiami sėkmingam skrydžiui ir filmavimui vos jį išėmus iš dėžės. Kiekvienas Q500 4K dronas ištestuojamas gamykloje ir tik tada išsiunčiamas pirkėjams. Typhoon Q500 4K komplektą sudaro dronas, CGO3 vaizdo kamera su 3-jų ašių stabilizatoriumi (gimbalu), ST10+ nuotolinio valdymo pultas, dvi baterijos, įkroviklis iš elektros tinklo ir automobilinis įkrovimo adapteris, SteadyGrip rankena filmuoti su stabilizavimu nuėmus kamerą nuo drono, 16GB microSD kortelė, monitoriaus gaubtas nuo saulės, USB adapteris/įkrovėjas, papildomas propelerių komplektas ir aliumininis transportavimo lagaminas.

3-jų ašių antivibracinis stabilizatorius su CGO3 vaizdo kamera bei skrydžiui optimizuota, fiksuoto fokuso vaizdo kamera užtikrins, kad jums pavyks nufilmuoti aukščiausios kokybės video įrašus ir užfiksuoti gražias, neišplaukusias nuotraukas, kurios bus išsaugotos video kameroje įtaisytoje MikroSD kortelėje, o filmuojamas ar fotografuojamas vaizdas tiesiogiai bus perduodamas į ST10+ nuotolinio valdymo pulto ekraną. Vaizdo kamera filmuoja 115 laipsnių kampu, o speciali linzė užtikrins, kad vaizdas bus neiškreiptas ir ypač ryškus. Ši vaizdo kamera gali filmuoti ir sulėtintus vaizdo įrašus 1080p rėžimu, 120 kadrų per sekundę greičiu. Visi kameros nustatymai, kurių gali reikėti profesionalams - čia standartas. Pvz. video raiška ir baltos spalvos balansas gali būti reguliuojamas, ekspozicija gali būti kontroliuojama automatiškai ar rankiniu būdu, taip pat ISO ir išlaikymas. Vaizdo kamera leidžia daryti nuotraukas net ir filmavimo metu. Nuotraukos gali būti išsaugotos JPEG arba RAW formatu.

 ST10+ nuotolinio valdymo pultas yra 10 kanalų 2.4GHz RC siųstuvas, palaikantis 5.8GHz tiesioginę video transliaciją į jame įdiegtą monitorių. Realaus laiko telemetrinių duomenų atvaizdavimas informuoja apie pasirinktą skrydžio rėžimą, drono aukštį, greitį virš žemės, atstumą iki namų, kameros būseną, GPS koordinates, pasiekiamų GPS palydovų skaičių  ir drono baterijos būseną.

SteadyGrip rankena užtikrina tokius pačius puikius ir stabilius kadrus filmuojant kamerą nuėmus nuo drono ir filmuojant vaikštant/bėgant, važiuojant dviračiu ar kita transporto priemone. CGO3 mobili aplikacija suteikia galimybę SteadyGrip vartotojui valdyti vaizdo kamerą išmaniajame įrenginyje - filmuoti, fotografuoti, keisti parametrus tiek filmuojant skrydžio metu, tiek su SteadyGrip rankena.

Su Typhoon Q500 4K pakilus į orą, juo skristi ypač lengva ir smagu. Jame yra 2 skrydžio rėžimai: Smart ir Angle. Kiekvienas iš jų yra ypač intuityvus ir lengvai perkandamas. "Smart" rėžimas yra pradedantiems pilotams, nes skrydžiui naudojama GPS pagalba ir sukuriamas virtualus 8 metrų spindulio barjeras tarp drono ir piloto. Taip pat sukuriama “geo-tvora", kuri užtikrina, kad dronas neišskris iš 91 metro spindulio zonos nuo piloto (gali būti pakeista programiškai). Smart rėžimu dronas niekada nepriskris per arti ar nenuskris per toli nuo piloto. Dar daugiau - dronas visada skris kryptimi reliatyviai nuo to taško, kuriame yra pilotas. Jeigu svirtį pastumsite nuo savęs - dronas skris nuo jūsų, jeigu pakreipsite į kairę - visada skris į kairę, nepriklausomai nuo to į kurią pusę bus pasuktas drono priekis. "Angle" rėžimas įprastai naudojamas patyrusių pilotų. Typhoon Q500 4K judės kryptimi reliatyviai drono priekiui. Jeigu svirtį pakreipsite į priekį  - dronas skris ta kryptimi kur yra jo priekis. Šis skrydžio rėžimas pilotui suteikia daugiau laisvės, nes nebelieka saugaus srydžio perimetro aplink pilotą ir išjungiama "geo-tvora". Šiuo rėžimu dronas skrenda greičiau ir suteikia galimybę filmuoti energingus kadrus.

 

 

Dronas Yuneec Typhoon Q500 4K: Dronai24.lt video apžvalga

 


Specializuotoje dronų el. parduotuvė dronai24.lt rasite platų populiariausių dronų gamintojų modelių asortimentą, bei atsarginių dalių ir aksesuarų pasirinkimą. Profesionalūs konsultantai suteiks visokiariopą pagalbą renkantis jums tinkamiausią droną. Pirkėją tikrai sudomins konkurencingos kainos ir greitas prekių pristatymas.

dronai24.lt klientams siūlo platų dronų pasirinkimą – kiekvienam pagal poreikius ir paskirtį. Vaikams ir pradedantiesiems siūlome išbandyti mini dronus ir vidutinio dydžio dronus. Profesionaliems fotografams ir skraidymo entuziastams siūlome aukščiausios klasės dronus, kurie patenkins visus jūsų fotografavimo iš oro poreikius. Jei turite klausimų – kreipkitės! Daugumą dronų esame išbandę patys, tad tikrai padėsime išsirinkti geriausiai jums tinkantį modelį.  Esame oficialūs DJI, Yuneec, Blade, Parrot, Jamara platintojai Lietuvoje ir Baltijos šalyse, todėl galime pasiūlyti didmenines kainas norintiems platinti šių gamintojų produkciją.

Yuneec Typhoon Q500 4K video apžvalga lietuviškai
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus