visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Geoterminio šildymo sistema Geodan šildymui ir karšto vandens ruošimui

Geoterminio šildymo sistema Geodan šildymui ir karšto vandens ruošimui Geoterminio šildymo sistema Geodan šildymui ir karšto vandens ruošimui

EKO2ŠILUMA, UAB

www.eko2siluma.lt

„Geodan“ šilumos siurblys yra visiškai pilna geoterminio šildymo sistema tiek naujai statybai, tiek senų pastatų modernizavimui keičiant šildymo sistemą. Dėl mažo svorio ir nedidelio aukščio, įrenginį paprasta sumontuoti, nereikia atskiros patalpos.

Įrenginys yra vienas tyliausių rinkoje, turi „Quiet–mode“ režimą. Adaptyvus gręžinio valdymas, inverterio technologija, bevielio tinklo adapteris ir išmanioji energetinė sistema – visi namų klimato komforto parametrai vienoje vietoje. A+++ energijos klasės „Geodan“ šilumos siurblys naudoja „R32“ šaltnešį, dėl to yra dar ekonomiškesnis ir nekenkia aplinkai. 

Geoterminio šildymo sistema Geodan

„Geodan“ geoterminis šilumos siurblys su išskirtinėmis savybėmis

Geoterminio šildymo sistema Geodan

Aukščiausia energijos klasė

„Geodan“ šilumos siurblio energijos klasė yra A+++ šildymui ir A+ karšto vandens ruošimui. Naudojat aukštesnės klasės įrenginį, per metus ne vien sutaupysite ženklią pinigų sumą, bet ir tausosite aplinką.

Idealus sprendimas mažoms patalpoms

„Geodan“ šilumos siurblys dėl savo kompaktiško dizaino lengvai pritaikomas visų tipų pastatuose. Tik 175 cm aukščio įrenginys lengvai tilps į bet kokias mažas patalpas, tai leidžia įrenginį sumontuoti ekonomiškai išnaudojant Jūsų erdves. Įrenginio konstrukcija yra modulinė, lengvai išimamas kompresoriaus blokas palengvina transportavimą ir montavimą.

Tylus veikimas

Tinkamas patalpų klimatas yra būtina sąlyga gerai savijautai. „Mitsubishi Electric“ šilumos siurbliai sukurti taip, kad būtų užtikrintas geriausias vidaus klimatas Jūsų patalpose. „Geodan“ šilumos siurblys nėra išimtis – esant žemam triukšmo lygiui įrenginys yra vienas tyliausių rinkoje, pasirinkus naktinio režimo funkciją įrenginys gali būti dar tylesnis, kad netrukdytų Jūsų miegui.

Adaptyvus valdymo metodas

Keičiant seną geoterminį šilumos siurblį į naujesnį  su pritaikomu „Geodan“ šilumos siurblio valdymu neturėsite problemų. Įrenginys automatiškai prisitaiko prie esamų ar naujų gręžinių, kad būtų sumažinta gręžinio užšalimo rizika,tai atliekama sumažinant maksimalų dažnį, jei gręžinyje temperatūra artėja prie užšalimo ribos gręžinyje. Saugumas, prisitaikymas prie vyraujančių sąlygų ir mažiau problemų Jūsų namams.

Pasyvaus vėsinimo funkcija

Pasyvus vėsinimas – tai moderni ir draugiška aplinkai geoterminės sistemos komponentė. Ši technologija veikia priešingai nei geoterminis šildymas,  ji skirta ne patalpoms šildyti, o joms vėsinti. Paprastai tariant – įsirengiant geoterminę sistemą dovanų gausite ir „pasyvaus vėsinimo“ sistemą. Tai leidžia šilumos siurbliui vėsinti namus mažiausiomis įmanomomis sąnaudomis.

„R32“ šaltnešis

Šilumos siurblyje naudojamas šaltnešis „R32“ yra draugiškas aplinkai ir taupo energiją, tokiu būdu įrenginys prisideda prie aplinkos tausojimo. „R32“ šalntešis turi labai geras termodinamines savybes, kurios lemia itin didelį energijos vartojimo efektyvumą.

Maksimalus komfortas

Geoterminė „Geodan“ sistema automatiškai prisitaiko prie šilumos poreikių pagal lauko ir vidaus faktorius (pvz. intensyviai šviečiant saulei, maksimaliai sumažinamas energijos vartojimas). Efektyviai palaikoma pasirinkta patalpų ir optimaliausia vandens temperatūra šildymo sistemoje. Sistemoje yra įdiegtas lengvai valdomas skydelis, papildomai galite pasirinkti bevielį nuotolinio valdymo pultelį ir taip valdyti įrenginį iš bet kurios namo vietos. Jei išvykstate iš namų ilgesniam laikui, paspaudus piktogramą, kurioje pavaizduotas lagaminas šildymo sistemos darbas bus nustatytas maksimaliam energijos taupymui.

Kontroliuokite savo šilumos siurblį nuotoliniu būdu

Įdiegus papildomą priedą WiFi adapterį su „Mitsubishi Electric MELCloud“ nuotolinio valdymo programėle galėsite kontroliuoti  įrenginį tiesiogiai per išmanųjį telefoną arba kompiuterį, kur bebūtumėte – namie ar kelyje.

Dvi namo zonos skirtingai temperatūrai palaikyti

Norint išplėsti patalpų  temperatūros reguliavimo galimybes, namą galima padalinti į dvi atskiras šildymo zonas ir jose palaikyti skirtingą vidaus temperatūrą – turėsite visiškai individualų kiekvienos zonos reguliavimą. Galėsite atskirai šildyti baseiną arba garažą.

Geoterminio šildymo sistema Geodan

„Geodan“ šildymo sistemos privalumai:

  • Senų sistemų pakeitimui/naujų sistemų įdiegimui.
  • Automatinis prisitaikymas prie gręžinio.
  • Inverterio technologija užtikrina efektyvų veikimą esant bet kokiai lauko temperatūrai.
  • Modulinė konstrukcija lengvesniam transportavimui, montavimui.
  • Gamtai palankesnis „R32“ šaltnešis.
  • Aukščiausia energijos klasė A+++.
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus