visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Automatikos spintos. Elektros ir automatinių valdymo skydų gamyba

Automatikos spintos. Elektros ir automatinių valdymo skydų gamyba Automatikos spintos. Elektros ir automatinių valdymo skydų gamyba

APŠILDYMO IR VENTILIACIJOS AUTOMATIZAVIMO CENTRAS, UAB

Automatikos spintos. Elektros ir automatinių valdymo skydų gamyba. Įmonė UAB "Apšildymo ir ventiliacijos automatizavimo centas" gamina įvairios paskirties elektros ir automatinio valdymo skydus. Gamybą vykdome pagal pateiktus arba mūsų pačių atliktus projektus. Gamybos apimtys leidžia įvykdyti net pačius sudėtingiausius projektus.

Nuotraukose pavaizduota UAB "Apšildymo ir ventiliacijos automatizavimo centro" pagamintos dvi automatikos spintos "Amilinos" gamyklai, esančiai Panevėžyje. Spintų aukštis 2m., plotis 1 m., gylis 40 cm.

automatikos-spintos-elektros-ir-automatiniu-vadymo-skydu-gamyba

UAB  "Apšildymo ir ventiliacijos automatizavimo centras"  įkurta 1996 m. birželio mėn. 28d. Įmonė registruota ir savo veiklą pradėjo Jonavoje. 2000 m. įmonė savo gamybinę bazę perkėlė į Kauną, Panerių g. 169. 2005 metais čia persikėlė ir biuras. Pagrindinė bendrovės veikla - pastato inžinerinių sistemų (šildymo, vėdinimo, priešgaisrinių sistemų) projektavimas, montavimas, paleidimas, derinimas ir priežiūra, procesų valdymas ir automatizavimas. 2007 metais įmonėje įdiegta kokybės vadybos sistema pagal ISO 9001:2008 standarto reikalavimus. Bendrovė turi Aplinkos ministerijos bei Energetikos inspekcijos prie LR Ūkio ministerijos bei VŠĮ Tuv Technika išduotus atestatus ir sertifikatus, būtinus veiklai vykdyti.

Nuo savo veiklos pradžios UAB  "Apšildymo ir ventiliacijos automatizavimo centras" įgyvendino daugybę įvairios apimties ir sudėtingumo projektų.
UAB "Apšildymo ir ventiliacijos automatizavimo centrą" renkasi ir verslo įmonės ir valstybės institucijos. Klientai žino, kad bendradarbiaudami su mumus jie patiki projektą patyrusioms ir patikimoms rankoms.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus