visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Prietaisai, palengvinsiantys buitį

Prietaisai, palengvinsiantys buitį Prietaisai, palengvinsiantys buitį

Daugelis sutiks, kad buitis atima tikrai nemažą laiko dalį. Džiugu tai, jog šiandien esti daugybė įvairiausių prietaisų, kurie kaip reikiant palengvina buities rūpesčius, leidžia laiką išnaudoti kur kas efektyviau, o kai kurie veikia be jokių naudotojo pastangų, tad tą laiką galėsite skirti sau, šeimai, bičiuliams, darbui ar kitoms veikloms. Pateikiame penkis prietaisus, kuriuos tikrai verta turėti namuose.

Indaplovė

Ji ne tik padės taupyti laiką, vandenį, tačiau ir atliks vieną iš tų darbų namuose, kurio nemėgsta daugelis. Pamirškite indų plovimą rankomis ir visą naštą perduokite indaplovei. Ypač jos privalumus įvertins turintys gausią šeimą, mėgstantys gaminti ar tie, pas kurios dažnai svečiuojasi bičiuliai.

Skalbimo mašina

Greičiausiai, retas namuose neturi šio prietaiso, tiesa? Jis vienas iš populiariausių buitinės technikos sektoriuje. Turėdami skalbimo mašiną daugiau nebevargsite drabužius, patalynę, rankšluosčius bei kitą tekstilę plaudami rankomis.

Siurblys-robotas

Gana sparčiai išpopuliarėję ir pelnę naudotojų simpatijas šie prietaisai taupo Jūsų laiką ir leidžia lengvai ir be pastangų pasirūpinti namų švara. Siurblys-robotas išvalys dulkes, maisto likučius, augintinių kailio plaukus ar kitus nešvarumus nuo kilimų ar kietą dangą turinčių grindų.

Vakuumatorius

Nedidelis, tačiau labai praktiškas prietaisas. Vakuumuoti produktai išsilaiko kur kas ilgiau, gali būti kompaktiškiau laikomi šaldytuve ar šaldiklyje. Vakuumuodami nebaigtus valgyti patiekalus pastebėsite, jog išmetate kur kas mažiau maisto. Prietaisas pasiteisins ir marinuojant mėsą ar kitus produktus. Galite nusipirkti didesnį kiekį produktų, juos supjaustyti ir pagaminti „paruoštukus“, kurie labai pasiteisins skubant ir stokojant laiko.

Virtuvinis kombainas

Geras virtuvinis kombainas gali pjaustyti įvairaus storio griežinėliais, kubeliais, jis gali tarkuoti, maišyti, plakti, net minkyti tešlą. Ar bent įsivaizduojate, kiek laiko padės sutaupyti toks funkcionalus prietaisas virtuvėje!

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus