visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Pirmieji A++ klasės moduliniai namai Lietuvoje, kurių efektyvumas pasiektas pasyviu būdu

Pirmieji A++ klasės moduliniai namai Lietuvoje, kurių efektyvumas pasiektas pasyviu būdu Pirmieji A++ klasės moduliniai namai Lietuvoje, kurių efektyvumas pasiektas pasyviu būdu

RYTERNA MODUL, UAB

www.rmodul.lt

Moduliniai namai – puikus pasirinkimas jauniems žmonėms, kurie svajoja apie savo namus, bet nenori laukti ilgo statybų proceso įgyvendinimo, prioritetą teikia tiksliai apskaičiuotam biudžetui ir nori sutaupyti.

Palyginus su tradicine statyba, modulinio namo statybų procesas yra daug sklandesnis. Pirmuoju atveju dažnai darbų sąmata yra viršijama projektui dar nepasibaigus, o įgyvendinant modulinius projektus iš anksto pasirašoma sutartis su fiksuota kaina ir 6 mėn. pastatymo laikotarpiu, po kurio name jau galima gyventi.

Taip žmonės, svajojantys apie nuosavus namus gali sutaupyti daug išlaidų už paskolos įmokas, kurias mokėtų, kol vyktų ilgas tradicinės statybos procesas.

Modulinių namų rinka Lietuvoje sparčiais žingsniais žengia į priekį ir vis labiau ima dominti ne tik Skandinavijos ar Vakarų Europos gyventojus, bet ir lietuvius. Puikus to įrodymas – pirmasis mūsų šalyje A++ energinės klasės modulinis namas iš aukščiausios kokybės medžiagų. Namą projektavo žinomas architektas Sigitas Kuncevičius, namo užsakovas ir pardavėjas – „LYFIO“, o gamyba pasirūpino „Ryterna Modul“.

„Ryterna Modul“ gerai žinoma kaip kokybiškų modulinių namų gamintoja tiek Lietuvoje, tiek Europoje. „Mes esame modulinių pastatų, konteinerių ir mobiliųjų statinių specialistai. Mūsų komandoje dirba daugiau nei 250 patyrusių savo srities profesionalų. Nuolat didėjantis modulinių statinių poreikis skatina plėsti gamybos apimtis. Ypatingą dėmesį skiriame savo specialistų kvalifikacijos kėlimui. Savo komandos narius siunčiame į mokymus ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Nuolat stengiamės tobulėti ir diegti naujoves, dėl šios priežasties galime pristatyti modulinių namų rinkoje dar nematytus sprendimus kurie yra vertinami ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje.“

Youtube filme pristatomas projekto architektūrinis sumanymas, modulinės statybos galimybės ir pranašumai bei dar kartą paneigiamas mitas apie modulių panašumą į jūrinius konteinerius.

Moduliniai namai – aukštos kokybės, tvarūs, nuolatiniai namai, pagaminti iš modulinės konstrukcijos, atitinkančius visus vietinius statybos reglamentus. Šio pristatomo modulinio namo energinė klasė yra A++ ir jį projektavo žinomas Lietuvos architektas Sigitas Kuncevičius. Šis namas pastatytas iš aukščiausios kokybės statybinių medžiagų!

Architektas S.Kuncevičius atsako kodėl verta rinktis Lyfio A++ namą
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus