visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Easybox.lt – modulinių statinių ekspertai parodoje RESTA 

Easybox.lt – modulinių statinių ekspertai parodoje RESTA  Easybox.lt – modulinių statinių ekspertai parodoje RESTA 

UAB EasyBox.lt

www.easybox.lt

UAB EasyBox.lt kviečia aplankyti ekspoziciją parodoje „RESTA 2023“. Čia įmonė pristatys savo modulinių pastatų asortimentą, atsakys į Jums rūpimus klausimus bei padės išsirinkti geriausią modulinį statinį.

EasyBox.lt  – modulinės patalpos Jums ir Jūsų verslui

EasyBox.lt  gamina įvairios paskirties modernius modulinius statinius, pritaikytus individualiems poreikiams. Moduliniai pastatai pasižymi moderniu dizainu bei aukšta kokybe. Paslaugos teikiamos visoje Lietuvoje bei užsienyje. Modulinis statinys gali būti pagamintas pagal jūsų individualų projektą. 

Paprastas, greitas ir modernus sprendimas biurams, komercinėms ar buitinėms patalpoms, sodo nameliams ir pan. – tai moduliniai statiniai, kuriuos gali pagaminti EasyBox.lt meistrai.

Nuo projekto iki gaminio – vos 8 savaitės!

Modulinių statiniai yra gaminami šiuo principu: suvirinamas metalinis karkasas ir apsiuvamas šiuolaikinėmis „sandwich“ plokštėmis, kurių vidinis užpildas putų polistirenas ir/ar poliuretanas (PIR). Tai itin greitai surenkamas statinys, kurio gamyba gali užtrukti vos 6 – 8 savaites. Per kelis mėnesius klientas gauna visiškai įrengtą, sutvarkytą gaminį, kuriuo iškart gali pradėti naudotis.

Modulinių statinių paskirtis gali būti labai įvairi – nuo gyvenamųjų, komercinių, sanitarinių patalpų iki pirties ar kūrybinių dirbtuvių. Tai puikus pasirinkimas ir nedideliam ar vidutiniam verslui. Moduliniame statinyje pagal užsakovo norus  suprojektuota ir įrengta ne tik elektra, vandentiekis, bet vidaus ir išorės apdaila, o pagal poreikį ir šildymo sistema.

Modulinis statinys gali būti nuo 4 iki 10 metrų ilgio ir 3 metrų pločio, tačiau pagal individualius poreikius galima sujungti kelis ar daugiau modulių ir sukurti visiškai unikalius, siekiančius 100 kvadratinių metrų ploto ir didesnius, statinius.

Vienas didžiausių modulinio statinio privalumų, yra tas, kad statiniui nereikia jokių leidimų ar dokumentų. Moduliniai namai yra ne tik greitai pagaminami, bet ir greitai pastatomi: jei tai kietas paviršius, pavyzdžiui asfaltas, betonas ar trinkelės, tuomet papildomai nieko nereikia – modulinis statinys pastatomas ant kieto paviršiaus. Jei tai minkšta žemė ar žolė, tuomet vietos paruošimas taip pat nesudėtingas: išlyginama vieta, kurioje numatyta statyti modulinį statinį, per visą jo perimetrą išdėliojami blokeliai arba gatvės plytelės ir ant jų pastatomas modulinis statinys.

Laukiame Jūsų „ EasyBox.lt“ ekspozicijoje 2023 m. Balandžio 27-28 d., didžiausioje Baltijos šalyse tarptautinėje statybų verslo parodoje „RESTA“ (Lietuvos parodų ir kongresų centras „LITEXPO“, Laisvės pr. 5, Vilnius, Lietuva).

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus