visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kaip apsaugoti išmanųjį telefoną nuo dūžių tiek viduje, tiek išorėje?

Kaip apsaugoti išmanųjį telefoną nuo dūžių tiek viduje, tiek išorėje? Kaip apsaugoti išmanųjį telefoną nuo dūžių tiek viduje, tiek išorėje?

Savo išmanųjį telefoną iš rankų yra išmetęs vos ne kiekvienas jo vartotojas, o daugumai iš jų net ir yra sulauktas blogiausias scenarijus, kai išmanusis įskyla arba sudūžta. Kitiems pasitaiko ir atvejų, kai savo išmanųjį įrenginį, karštą vasaros dieną palieka gulėti tiesiai prieš saulę, o šis veiksnys sukelia baterijos pažeidimus, kurie jau net gali daugiau nebeatsistatyti. Tam, kad būtų galima išvengti šių situacijų, vertėtų apsaugoti savo išmanųjį įrenginį, kuris padeda mums atlikti reikiamas kasdieniškas funkcijas.

Pasirūpinkite išorine išmaniojo telefono apsauga

Nors daugybę kartų yra kalbėta, kad reikia rūpintis išorine telefono apsauga, vis dar atsiranda žmonių, kurie nenori arba pamiršta tai padaryti. Tačiau būtent ši apsauga padeda išvengti įvairiausių įbrėžimų, skilimų ir dūžių. Išorinės apsaugos elementus sudaro apsauginiai stikliukai ir dėklai.

Išmanųjį telefoną pažeisti galima esant visur, net ir namuose. Išmaniajam telefonui gali užtekti ir mažiausio nukritimo ant žemės, o šis jau gali būti „papuoštas“ keliais nemenkais įbrėžimais. Renkantis apsaugines priemones, labai svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad šios dengtų ne tik išmaniojo ekraną, bet ir aplink esančias zonas. Tuo ypač svarbu įsitikinti tada, kai išmaniojo telefono ekranas yra sukurtas taip, jog turėtų lenktus ekrano kampus, kurie gali būti itin lengvai pažeidžiami. Žinoma, svarbu atkreipti dėmesį ir į stikliuko kokybę. Jeigu jis po kontakto su kietu paviršiumi ne aižėja, o dūžta, tuomet jo aštrios dalys gali pažeisti patį ekraną, ar net sužeisti jus pačius.

Šiuolaikinėje rinkoje galima rasti ne tik gražius, bet ir puikiai savo apsauginę funkciją atliekančius dėkliukus. Telefonų dėklai internetu gali pasiūlyti įvairiausio stiliaus variantų, todėl kiekvienas galės rasti sau patį tinkamiausią. Rekomenduojama rinktis tokius apsauginius dėklus, kurie net padėjus telefoną ekranu ant paviršiaus, neleis jam sudaryti tokio kontakto, kuris sukeltų riziką jam susibraižyti ekraną.

Išmanusis telefonas ir kaitri saule nesuderinami dalykai

Vasaros metu dauguma žmonių pamiršta, kad jų išmanusis telefonas tampa itin pažeidžiamu objektu. Taip yra todėl, nes kaitrūs saulės spinduliai gali lengvai pažeisti išmaniojo baterija. Norint išvengti tokių nesklandumų, išmanųjį telefoną vertėtų palikti šešėlyje arba norint jį pakrauti su išorine baterija, padėti į tokią vietą, kurioje būtų vėsiau ir tamsiau.

Žinoma, išmaniajam telefonui gali pakenkti ir tai, jeigu jį visą dieną laikysite kelnių kišenėje. Saulės karštį padidina ir mūsų kūno šiluma, todėl telefonui kišenėje yra žymiai karščiau nei lauke. Todėl labai svarbu nuolat patikrinti išmaniojo telefono temperatūrą, o pastebėjus, kad šis yra labai karštas - jį išjungti bei leisti atvėsti pačiam.

Išmaniajam telefonui skirkite atskirą vietą kuprinėje arba rankinėje

Išeinant iš namų, dažnai kartu su savimi nešamės ir kažkokį papildomą krepšį. Tam, kad jūsų išmanusis telefonas nebūtų įmestas tarp kitų daiktų, kurie jį gali lengvai subraižyti, suspausti arba apipilti – skirkite jam specialią vietą.

Išmanųjį telefoną gali lengvai subraižyti net ir sąsiuvinis, kuris yra su spirale ir net namų raktai, kurie iš pažiūros atrodo, jog yra bukos formos. Ypač didžiausią pavojų kelia buteliukai, kuriuose yra vandens ar kito geriamojo skysčio - šis pažeidimas gali nebeatstatyti pradinės telefono būklės. Taip pat įtakos turi ir įvairios dulkės ar smėlis, kurie gali laisvai patekti į mūsų rankines ir kuprines. Viso šito išvengti gali padėti atskiras skyrius krepšyje, kuris yra skirtas tik išmaniajam telefonui arba specialus dėklas, kuris nebus paveikiamas šių išorinių daiktų.

Daugiau informacijos apie telefonų dėkliukus bei platų jų asortimentą rasite užsukę į internetinę parduotuvę – TavoTel.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus