visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

4 dažniausiai daromos klaidos, gadinančios manikiūrą

4 dažniausiai daromos klaidos, gadinančios manikiūrą 4 dažniausiai daromos klaidos, gadinančios manikiūrą

Unikalaus stiliaus pojūtis, charizmatiška laikysena ir tinkama asmens higiena – tiesus kelias į puikią savijautą. Daugumai moterų manikiūras yra viena svarbiausių įvaizdžio kūrimo dedamųjų. Visgi, kai kurių klaidų išvengti niekaip nepavyksta. Kokios jos?

Bazinio ir viršutinio sluoksnio ignoravimas

Nors abu šie lakai turi skirtingas paskirtis, abiejų jų naudojimas yra labai sveikintinas. Nemaža dalis dailiosios lyties atstovių skubėdamos galvoja, kad gali nagus susitvarkyti daug greičiau nenaudojant šių dviejų priemonių. Tai didelė klaida, nes taip tik apgauname save. Manikiūrą bet kokiu atveju reikės greitu metu persidaryti, kadangi lakas greitai pradės trupėti. Bazinis nagų lako sluoksnis padeda pamatą tvarkingai nagų dailei ir apsaugo nagą. Kalbant apie viršutinį sluoksnį reikėtų išskirti pagrindinę jo savybę - ši priemonė užtikrina ilgesnį manikiūro išsilaikymą. Kitą kartą geriau skirti daugiau laiko nagų dailinimui ir paaukoti keliolika minučių daugiau, nei liūdėti pamačius suskilinėjusį laką po vos poros dienų.

Netinkamas manikiūro priemonių laikymas

Nors ir atrodo, jog manikiūrui skirtas priemones užtenka nusipirkti ir pasidėti į spintelę, vertėtų daugiau pasidomėti apie jų laikymo sąlygas. Viena iš dažniausių kritiškų klaidų - visiems gerai žinomas nagų lako prikėlimas antram gyvenimui. Vietoj to, jog į laką piltumėte valiklio, geriau turėkite specialią skiedimui tinkančią priemonę. Maišydami nagų laką su valikliu tik pažeidžiame produkto konsistenciją. Kitas dažnas žingsnis prieš darantis manikiūrą būna nagų lako buteliuko pakratymas. Šio įpročio taip pat vertėtų atsisakyti - priemonėje susidaro daug oro burbuliukų ir ji nebėra tokią patvari. Daug paprastesnis būdas yra nagų lako buteliuką patrinti rankose ir pasukinėti iš vienos pusės į kitą vengiant staigių judesių.

Nemokėjimas tinkamai padailinti manikiūro

Daugumai pažįstamas jausmas, kai atrodo, kad manikiūras pavyko taip tobulai, jog juo bus galima džiaugtis net porą savaičių. Tuomet tą svają staigiai užtemdo mūsų klaidingas paskutinis žingsnis – nagų lako likučių valymas ir nago dailinimas. Tam dažnai naudojami ausų krapštukai, kurių minimalus prisilietimas prie nagų lako sluoksnio gali sugadinti visą sunkų darbą. Paprasčiausiai vata gana greitai limpa prie priemonės ir palieka nedailų vaizdinį. Dėl šios priežasties vertėtų įsigyti specialus, valymui skirtus teptukus, su kuriais susitvarkyti bus daug lengviau. Taip pat, siekiant neskausmingai ir nepažeidžiant pačio nago nusiimti anksčiau uždėtą lako sluoksnį, rekomenduojama įsigyti tam specialų prietaisą - frezą, apie kurią daugiau informacijos galima rasti apsilankius https://nagulakavimas.lt/produkto-kategorija/freza-nagams/.

Užmojis pasidaryti grožio salono lygio manikiūrą

Drantis manikiūrą norisi nustebinti ne tik save, bet ir aplinkinius. Visgi, turintiems mažai patirties, reikėtų pažvelgti į realią situaciją. Tai, jog įsigijote nagu priauginimo formeles, nereiškia, kad jas pritvirtinti bus taip pat paprasta. Pirmiausia, tikrai užtenka pradėti nuo paprastų manikiūro įvaizdžių, leiskite sau priprasti prie įvairių įrankių ir priemonių naudojimo. Tik tuomet reikėtų pradėti svarstyti apie gelinį manikiūrą ar nagų priauginimą namuose. Šiuo atveju, labai svarbu atsižvelgti į reikiamas priemones – gelinis nagų lakas turi derėti su turima lempa, o, tarkim, nagų priauginimo formelės turėtų būti popierinės, nes taip daug lengviau formuojama norima forma.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus