visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Į ką atsižvelgti renkantis televizorių?

Į ką atsižvelgti renkantis televizorių? Į ką atsižvelgti renkantis televizorių?

Nusprendę įsigyti naują televizorių neretai būna net sugluminti to, kokia gausybė ir įvairovė televizorių pasiūloje jų laukia. Xiaomi, Samsung, Philips, https://www.bite.lt/panasonic-televizoriai ir kitų gamintojų, plačios valdymo galimybės, skirtingi dydžiai, ekrano raiška ir daugybė kitų parametrų, didinančių variantų skaičių ir leidžiančių kiekvienam naudotojui nustatyti, kas aktualu jam, ir atrasti tobulai jo poreikius atitinkantį prietaisą. Tad ką rekomenduojama įvertinti renkantis?

Ekrano įstrižainė

Tai aspektas, kuris leis labai ženkliai susiaurinti paieškos lauką ir rinktis bus lengviau. Su šiuo parametru susiję nemažai kitų, pavyzdžiui, prietaiso svoris, jo gabaritai, taip pat, žinoma, ir kaina – kuo ekranas didesnis, tuo daugiau jis kainuos. Svetainei ar kitai bendro naudojimo patalpai namuose siūlome rinktis didesnį televizorių, tačiau vaikų kambariui ar miegamojo zonai mažesnis bus patogesnis sprendimas.

Valdymas

Su televizoriaus valdymu itin glaudžiai susijęs Jūsų komfortas, todėl siūlome investuoti į prietaisą, kurio valdymas bus priimtiniausias ir patogiausias Jums. Šiuolaikiniuose televizoriuose yra valdymo balsu funkcija, kuri jau pelnė itin daug žiūrovų simpatijų.

Ekrano tipas

Tai vienas iš svarbiausių kriterijų renkantis, mat susijęs su vaizdo kokybe. Nepamirštamą žiūrėjimo patirtį užtikrins OELD ekrano technologija – įstabios spalvos, aiškus, ryškus vaizdas, tobuli kontrastai. Tiesa, turite žinoti ir tai, jog OLED sistema, kad ir kokia patraukli ji būtų, turi šiokį tokį trūkumą – gali pasirodyti „išdegantys“ pikseliai. Tai reiškia, kad žiūrint gali būti matomi anksčiau rodyto vaizdo fragmentai, siluetai. Dažniausiai taip įvyksta, kai ekrane ilgesnį laiką rodomas tas pats elementas.

Garso sistema

Paprastai naujausiuose televizorių modeliuose jau yra sumontuoti tikrai neprasti garsiakalbiai. Tačiau mėgstantiems nepriekaištingą garsą verta įsitikinti, ar turėsite galimybė montuoti papildomą garso sistemą.

 

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus