Spausdinti šį puslapį

Pramoniniai etikečių spausdintuvai TSC TTP-2410MT Series – pagerinta spausdinimo kokybė

Pramoniniai etikečių spausdintuvai TSC TTP-2410MT Series – pagerinta spausdinimo kokybė Pramoniniai etikečių spausdintuvai TSC TTP-2410MT Series – pagerinta spausdinimo kokybė

PRINTMARK GROUP, UAB

www.printmark.lt

Uždaroji akcinė bendrovė „Printmark group“ pristato naujuosius „TSC TTP-2410MT Series“ pramoninio modelio etikečių spausdintuvus, pasižyminčius pagerinta spausdinimo kokybe, dideliu našumu, spalvotu jutikliniu ekranu.

„TTP-2410MT“ spausdintuvas – didžiausias „TTP-2410M“ platformos patobulinimas

„TTP-2410MT“ serija turi aukštos technologijos spausdinimo galvutę, naują procesorių, kuris yra greitesnis ir turi daug atminties, kurios prireiks spausdinant aukštos kokybės etiketes didžiausiu greičiu.

Pagerinta spausdinimo kokybė

„TTP-2410M“T serija, dėka naujos spausdinimo galvutės technologijos kartu su greitesniu procesoriumi ir atnaujintos mikroprogramos, išsiskiria geriausia spausdinimo kokybe iš visų „TSC“ vidutinio lygio spausdintuvų. Savo pagerintą spausdinimo kokybę gamintojas vadina „Thermal Smart Control™“, kuri stebi ir tiksliai apskaičiuoja trukmę, reikalingą kiekvienam elementui įkaitinti, kad atspausdintų tikslias, aiškias ir švarias etiketes kiekvieną kartą, ar spausdinate po vieną etiketę, ar tūkstančius iš karto.

Didelis našumas, daugiau atminties

Lyginant su pirmtaku, „TTP-2410MT“ yra greitesnis (14 colių per sekundę), turi daugiau atminties (128 MB Flash ir 128 MB SDRAM), taip pat turi Ethernet, USB2.0, USB host, Centronics ir RS232 standartines sąsajas.

Spalvingas pasirinkimas

Nauja „TTP-2410MT“ serija turi didelio kontrasto 4,3” spalvotą jutiklinį LCD ekraną su 6 mygtukais, kas leidžia patogiai ir paprastai valdyti spausdintuvą, paruošti darbui ar gauti jo būklę.

Keletas skirtingų raiškų, plačiam pritaikymui

„TTP-2410MT“ gali spausdinti ant įvairių etikečių, nuo sveikatos priežiūros, elektronikos ir juvelyrikos ženklinimo iki siuntų ir paskirstymo etikečių, todėl idealai tinka pramoninei spaudai.

„TTP-2410MT“ serija turi tris modelius. „TTP-2410MT“ turi 203 dpi raišką ir gali spausdinti iki 14 colių/s greičiu. „TTP-346MT“ turi 300 dpi raišką ir 10 colių/s greitį. „TTP-644MT“ turi 600 dpi raišką, todėl idealiai tinka spausdinti labai mažus 2D kodus, paveikslėlius, smulkų tekstą ir kitus itin didelės raiškos vaizdus.

Standartinės ypatybės

„TTP-2410MT“ serija turi tvirtą lieto aliuminio rėmą, gali talpinti didelius 8,2 colio išorinio skersmens etikečių ir iki 600 metrų dažjuostės ritinėlius didelės apimties spausdinimui.

Galinga „TSPL-EZ™“ spausdintuvo programavimo kalba

„TTP-2410MT“ serija turi „TSPL-EZ™“ spausdintuvo valdymo kalbą, pilnai suderinamą rinkinį standartinių emuliacijų, įskaitant „Eltron®“, „Zebra®“ spausdintuvų valdymo kalbų, bei linijos režimą.

Pramoninio modelio etikečių spausdintuvai

„Printmark group“ taip pat rasite kitų modelių pramoninius, nešiojamus, standartinius, tekstilinius, kortelinius etikečių spausdintuvus. Specialistai patars ir parinks tinkamiausią spausdintuvo modelį bei etikečių dizaino kūrimo programą. Įmonė taip pat pajungia įrenginius, apmoko , kaip dirbti, atlieka įrangos techninę apžiūrą.  

„Printmark group“ – produktų ženklinimo specialistai.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio