visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Čiurkšlinis ženklinimo įrenginys HSAJET® Micron - Unikalus kompaktiškas valdiklis ir spausdintuvas viename korpuse puikiai tinka spausdinti ant kartono

Čiurkšlinis ženklinimo įrenginys HSAJET® Micron - Unikalus kompaktiškas valdiklis ir spausdintuvas viename korpuse puikiai tinka spausdinti ant kartono Čiurkšlinis ženklinimo įrenginys HSAJET® Micron - Unikalus kompaktiškas valdiklis ir spausdintuvas viename korpuse puikiai tinka spausdinti ant kartono

PRINTMARK GROUP, UAB

www.printmark.lt

PRINTMARK GROUP pristato lengvai integruojamą ir naudojamą „Micron“ čiurkšlinį ženklinimo įrenginį, puikiai tinkantį integruoti gamybos linijose, kuriose reikalingi nebrangūs sprendimai. „HSAJET® Micron“ pritaikyta patikima „HP TIJ 2.5“ technologija, užtikrinanti stabilų, aukštos kokybės greitą spausdinimą, išskirtinę vertę ir paprastą naudojimą. „Micron“ puikiai tinka etikečių spausdinimui ir spausdinimui ant visų tipų kartoninių pakuočių maisto ir farmacijos pramonei. 

„Micron“ – aukštos raiškos spausdinimo revoliucija!

Paprasta integruoti ir naudoti

Spausdinimo užduotis įkeliama naudojant USB raktą. Spausdinimo užduotį sukurkite kompiuteryje, naudodami kartu su spausdintuvu pateikia „MicroDraw“ programine įranga. Perkelkite į USB raktą, prijunkite prie „Micron“ spausdintuvo ir jūs būsite pasirengę spausdinimui. Maketas gali būti įrašytas į vidinę atmintį ir USB raktas galėsite ištraukti.

„Micron“ yra naudojimui paruoštas įrenginys. Į galvutę įstatykite rašalo kasetę, prijunkite elektros maitinimą ir nuspaudę mygtuką pradėkite spausdinti iš karto. Spausdintuvas užima labai mažai vietos. Ne daug daugiau nei pati kasetė. Todėl jį labai patogu sumontuoti.

Spausdinkite horizontaliai arba tiesiog pakeiskite spausdintuvo padėtį 90º kampu, kad galėtumėte spausdinti vertikaliai / žemyn.

Sumontuotas jutiklis

„Micron“ turi vidinį jutiklį. Jeigu reikalingas išorinis jutiklis, jį junkite tiesiai prie spausdintuvo. Projektuojant spausdinimo užduotį paprasta pasirinkti jutiklio atstumą.

Spausdinimo aukštis ½"

„HSAJET® Micron“ naudoja 1 HP spausdinimo kasetę. Galimas spausdinimo aukštis 12,7 mm.

Rašalo kasetės

Kiekvienam pritaikymui galima pasirinkti skirtingo tipo rašalą: skirtingas spalvas, UV arba greitai džiūstantį rašalą. Kiekvienam rašalo tipui spausdintuvas leidžia nustatyti parametrus, kad būtų užtikrintas maksimalus našumas bet kurioje situacijoje. Spausdina 300 x 300 tašk./colyje:

• Grafikai;
• Skaitikliai;
• Tekstas (Raidinis, skaitmeninis);
• Linijiniai ir 2D brūkšniniai kodai *;
• Data ir laikas (Realus ir keičiamas laikas);
• 3 „WINDOWS TRUE TYPE“ šriftai.

Čiurkšlinis ženklinimo įrenginys HSAJET® Micron - Unikalus kompaktiškas valdiklis ir spausdintuvas viename korpuse puikiai tinka spausdinti ant kartono

UAB PRINTMARK GROUP yra technologinė įmonė, vykdanti pramoninio produktų ženklinimo įrenginių bei eksplotacinių medžiagų gamybą ir prekybą. Kaip pramoninių ženklinimo sistemų ir medžiagų gamintojas, platintojas bei projektuotojas PRINTMARK GROUP savo veiklą sėkmingai vysto nuo 1994-ųjų metų. Su savo novatoriškais produktais įmonė siūlo klientams lanksčius, praktiškai orientuotus, kompleksinius sprendimus. Aukšta produktų kokybė bei reiklumas visame paslaugų ir serviso spektre leido įmonei PRINTMARK GROUP tapti patikima pramonės partnere.

* Informacija apie konkrečius brūkšninius kodus pateikta  www.hsasystems.com

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus