visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Visavertis Taste of the Wild PREY Angus maistas šunims ir katėms – AGROVA asortimente

Visavertis Taste of the Wild PREY Angus maistas šunims ir katėms – AGROVA asortimente Visavertis Taste of the Wild PREY Angus maistas šunims ir katėms – AGROVA asortimente

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

Visavertis „Taste of the Wild PREY Angus“ maistas šunims ir katėms garsėja visame pasaulyje dėl ypatingos savo kokybės. Šį gamtos įkvėptą pašarą, galite įsigyti „Agrova“ zooprekių parduotuvėse Panevėžyje bei internetu www.agrova.lt. Jūsų šuo ar katė išties įvertins šį gamtos įkvėptą skonį.

„Taste of the Wild PREY Angus Beef for Cat“ ir „Taste of the Wild PREY Angus Beef for Dog“ – tai visavertis sausas maistas šunims arba katėms su jautiena. Taste of the Wild PREY labiau primena dietą, kurią gamta skyrė jūsų augintiniui, ir  gali būti lengviau virškinama.

Taste of the Wild PREY Angusjautienos receptas yra suformuluotas taip, kad atitiktų mitybos lygius, nustatytus AAFCO gyvūnų maisto maistinių medžiagų profiliuose visiems gyvenimo etapams. 98 % šio recepto baltymų gaunama iš ganyklose auginamos Angus jautienos (55 %) ir lęšių (43 %), o vištienos riebalai suteikia omega riebalų rūgščių ir pagerina skonį. Maiste nėra lydytos mėsos ar šalutinių produktų. Šiame be grūdų recepte * nėra GMO ingredientų ir jame nėra jokių pridėtinių dirbtinių dažiklių, kvapiųjų medžiagų ar konservantų. Tai tikras supermaistas, kuriame gausu baltymų, skaidulų, sudėtinių angliavandenių ir esminių maistinių medžiagų. Puikus tirpių skaidulų ir antioksidantų šaltinis. Šiuose sveikuose riebaluose gausu omega riebalų rūgščių.

Probiotikai padeda palaikyti virškinimą, o tikslus vitaminų ir mineralų kiekis, antioksidantai, omega riebalų rūgštys ir DHA – užtikrinti, kad jūsų augintinis gautų pilnavertę maistą, kurio jam reikia.

„Agrova“ siūlo itin platų, kokybiškų prekių asortimentą Jūsų augintiniui. Nuo skaniausio maisto ar skanėsto iki minkščiausio guolio ar išskirtinio aksesuaro. Užsisakius internetu, visa produkcija pristatoma per kelias darbo dienas visoje Lietuvoje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus