visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

SOTHYS Kosmetikos Parduotuvė – Grožio Namai pristato išskirtinę SOTHYS sezoninę naujieną!

SOTHYS Kosmetikos Parduotuvė – Grožio Namai pristato išskirtinę SOTHYS sezoninę naujieną! SOTHYS Kosmetikos Parduotuvė – Grožio Namai pristato išskirtinę SOTHYS sezoninę naujieną!

SOTHYS GROŽIO NAMAI

www.facebook.com/sothysgrozionamai

„SOTHYS Kosmetikos Parduotuvė – Grožio Namai“ džiaugiasi galėdami pasiūlyti Jums „SOTHYS“ sezoninę naujieną – „Ruduo-Žiema 2023 kartu su juodąją arbata ir bergamote“.

Šį sezoną pasirūpinkite savimi namuose kartu su maitinamuoju kūno balzamu ir atgaivinančiu bergamočių losjonu.

Maitinamasis kūno balzamas yra naujos formulės, kuri yra papildyta maitinamosiomis ir raminamosiomis veikliosiomis medžiagomis. Rezultatas - tirpstanti balzamo tekstūra apgaubia kūną juodosios arbatos ir bergamotės aromatu. Sudėtyje yra juodosios arbatos užpilas, bergamotės hidrolatas, maitinamasis kompleksas (taukmedžio sviestas, šlapalo derivatas, glicerinas). Šios sudedamosios dalys veikia kaip antioksidantas, mažina nuovargį, skaistina odą, neleidžia greitai išsausėti, maitina, drėkina ir regeneruoja.

Atgaivinamasis bergamočių losjonas ramina, atgaivina, gaivina odą ir suteikia jai švytėjimo bei spalvos tolygumo. Tinka makiažui nuvalyti, tepti galite veido ir kaklo odą ryte ir (arba) vakare vatos diskeliu. Tinka naudoti ir po gilaus valymo arba šveitiklio ar kaukėms nuvalyti. Sudėtyje yra juodosios arbatos užpilas ir bergamotės hidrolatas, kurie veikia kaip antioksidantas, stimuliuoja, valo ir atpalaiduoja.

SOTHYS Kosmetikos Parduotuvė – Grožio Namai

Įsigyti galite „SOTHYS Kosmetikos parduotuvėje – Grožio Namai“, A. Jakšto g. 8/10, Vilnius.

Arba užsisakius telefonu nr. +370 620 155 51 ar el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. galimas siuntimas visoje Lietuvoje

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus