visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Pramogų ir nuotykių parkas ĄŽUOLYNĖ kviečia išbandyti savo jėgas laipiojant medžių trąsomis moksleivių, bei studentų grupes

Pramogų ir nuotykių parkas ĄŽUOLYNĖ kviečia išbandyti savo jėgas laipiojant medžių trąsomis moksleivių, bei studentų grupes Pramogų ir nuotykių parkas ĄŽUOLYNĖ kviečia išbandyti savo jėgas laipiojant medžių trąsomis moksleivių, bei studentų grupes

ĄŽUOLYNĖ

Pramogų ir nuotykių parkas "Ąžuolynė", įsikūręs Aukštadvario regioniniame parke, šalia kelio Trakai - Prienai, 53 km., artėjant mokslo metų pradžiai, kviečia moksleivių, studentų grupes ir kitus aktyvaus poilsio megėjus, aplankyti pramogų parką, pasigėrėti įspūdingo grožio kraštovaizdžiu, bei pajausti nepamirštamą adrenaliną laipiojant tarp medžių įrengtomis trasomis, bei leidžiantis įvairiame aukštyje įrengtais nusileidimo lynais.

Papramogavę nuotykių parke, šiltą vasaros dieną galėsite atsigaivinti ir išsimaudyti greta esančiame ežerėlyje, kurio krante įrengtos 3 ir 5 m. aukščio nardyklos, pažaisti tinklinį, krepšinį ar mini futbolą arba tiesiog išsinuomoti pavėsinę su ugniakuru, išsikepti šašlyką ir gerai praleisti vakarą draugų kompanijoje. Taip pat "Ąžuolynėje" veikia ir rekreacinė poilsio zona, su takeliais, pavėsinėmis, sūpuoklėmis, stalais ir suoliukais.

Pramogų ir nuotykių parkas ĄŽUOLYNĖ

Pramogų ir nuotykių parkas "Ąžuolynė" - vienas iš didžiausių pramogų parkų Lietuvoje, parke veikia 8 trasos ir daug nusileidimų lynais virš ežerėlio ir sausumoje, iš kurių vienas yra net 350 m. vientisas nusileidimas 20 m aukštyje virš vandens. Yra trasa skirta mažiesiems alpinistams, joje gali pramogauti ir mažiausi lankytojai (nuo 3-4 m. amžiaus), mokomoji trasa ir 6 trasos suaugusiems, suskirstytos pagal sudėtingumą, todėl kiekvienas, įvertinęs savo galimybes, gali pasirinkti tinkamiausią sau variantą.

Pramogų ir nuotykių parkas ĄŽUOLYNĖ

Trasos

Pagal sudėtingumą trasos skirstomos į: 1 gilės, 2 gilių, 3 gilių, 4 gilių ir 5 gilių. 1-2 gilių trasose gali pramogauti ne žemesni nei 1 m asmenys, 3-4 gilių – ne žemesni nei 1,50 m., o 5 gilių trasose aukštesni nei 1,60 m, gerai fiziškai pasirengę asmenys.

Mokomoji trasa

Šioje trasoje prasideda nuotykiai pramogų parke, ji skirta vaikams ir pirmą kartą parke pramogaujantiems asmenims. Šioje trasoje visi yra pilnai supažindinami su visa įranga, jos naudojimu ir saugumo reikalavimais "Ąžuolynės" pramogų parke. Trasoje yra 4 kliūtys, jos ilgis-40m., maksimalus trasos aukštis yra 3,5 m., skrydis 25 m.

Mažylių trasa

Mūsų mažiesiems lankytojams galime pasiūlyti mažylių trasą, ji įrengta iki 2 m. aukštyje, jos ilgis 70 m, ji turi 10 skirtingų kliūčių ir 40 m ilgio skrydį. Šioje trasoje galės išbandyti savo jėgas ir visi tie, kuriems pirmoji trasa atrodo per daug sudėtinga. šioje trasoje gali pramogauti visi kam yra daugiau nei trys metai.

Pirmoji ir antroji trasos

Truputį sudėtingesnės, daugiau ištvermės bei ryžto reikalaujančios trasos, kuriose yra 8 ir 11 kliūčių išsidėsčiusių iki 8 m aukštyje. Šiose trasose turėsite apsispręsti ar norite lipti dar aukščiau ir išbandyti savo jėgas dar sudėtingesnėje trasoje. Trasos ilgis yra 110 m ir 150 m, skrydžių ilgis - po 50 m.

Trečioji ir ketvirtoji trasos

Šios trasos vietomis siekia 15m aukštį, jos įrengtos virš griovų, kurios laipiojimą daro dar įdomesniu. Trasose yra 8 ir 12 skirtingų kliūčių, kuriose verta išbandyti jėgas. Trasų ilgis 140m ir 100m skrydžių ilgis trasų pabaigose po 40m

Penktoji trasa

Yra dar aukščiau nei prieš tai buvusios, šios trasos kliūtys taip pat yra sudėtingesnės, sunkiau įveikiamos ir reikalaujančios daugiau jėgos, sumanumo bei ištvermės. Įveikę šią trasą jūs tikrai galite kopti toliau ir išbandyti savo jėgas dar sudėtingesnėse trasose. 100 m ilgio trasoje yra 8 kliūtys išsidėstę iki 15 metrų aukštyje, skrydžio ilgis 30m.

Šeštoji trasa

Tai kol kas pati sunkiausia ir sudėtingiausia trasa "Ąžuolynės" pramogų - nuotykių parke. Šioje trasoje įrengtas šuolis, kur galėsite pasimėgauti trupučiu laisvo kritimo iš 20 m aukščio, taip pat nuo šios trasos atsiveria įspūdingas Aukštadvario ežero peizažas. Trasos aukštis siekia 20 m, 13 kliūčių išdėstyta 160-ties m ilgio trasoje, trasos gale įrengtas 30 m nusileidimas.

Pramogų ir nuotykių parkas ĄŽUOLYNĖ

Skrydis "Ežerėlis"

Atsipūsti ir pailsėti galėsite įveikę trečiąją ir ketvirtąją trasas, ten jūsų laukia du malonūs skrydžiai per ežerėlį. Pirmasis yra 90m. ilgio, jis siekia 8 m. aukšti. O antrasis 120 m ilgio, kabantis iki 6 m aukštyje. Pasimėgavę nusileidimais virš vandens galėsite toliau pramogauti dar sudėtingesnėse trasose.

Skrydis "Ąžuolas"

Skrydis "Ąžuolas" - ilgiausias nusileidimas esantis pramogų parke, jo ilgis siekia net 350 m. Besileisdami šiuo lynu jūs patirsite nepamirštamus įspūdžius, kuriuos prisiminsite dar ilgai po to. Skrydžio aukštis siekia net 15-20m.

Pramogų ir nuotykių parkas ĄŽUOLYNĖ

Parkas veikia kasdien, nuo 8 h, į trasas paskutinius žmones paleidžiame likus 3 h iki sutemų, laukiame jūsų atvykstant :)

Pramogų ir nuotykių parkas ĄŽUOLYNĖ

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus