visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Pabėgimo kambariai – kupini iššūkių, komandiniai pabėgimo žaidimai

Pabėgimo kambariai - kupini iššūkių, komandiniai pabėgimo žaidimai Pabėgimo kambariai - kupini iššūkių, komandiniai pabėgimo žaidimai

Pabėgimo kambariai tai pilni iššūkių, komandiniai pabėgimo žaidimai, kuomet Tu ir tavo draugai būsite uždaryti į galvosūkių ir užduočių pripildytą kambarį, iš kurio pasprukti turėsite 60 minučių. Išlaisvinkite savo vaizduotę, susiraskite drąsos ir pasiruoškite iššūkiams. Jūsų komanda – jūsų didžiausias turtas, todėl dirbkite kartu, tik taip rasite įrankius ir atsakymus šiam žaidimui laimėti. Suburkite komandą ir pabėkite!

Pabėgimo kambariai –tai naujas, pasaulyje populiaraus „Escape room“ tipo žaidimas, kurio metu Jūsų komanda užrakinama kambaryje ir turi 1 val. išspręsti visas užduotis bei galvosūkius, rasti galutinį raktą ir iš jo pasprukti.

Užduotys pabėgimo kambariuose yra be galo plataus spektro. Jų sprendimui prireiks pasitelkti daugiau pojūčių, nei vien regą. Pasitelkite pastabumą, loginį mąstymą bei darnų komandinį darbą. Nors tenka rasti ne vieną kodą ar raktą, užduotys nesikartoja: kiekvienas sekantis atradimas padaromas visiškai kitaip, nei prieš tai buvęs, tačiau viską galima išmąstyti logiškai. Atraskite kambariuose glūdinčias paslaptis, išspręskite originalias užduotis ir sugebėkite pasprukti.

Galvosūkių ir pabėgimo kambariai – puiki dovana draugui, kolegai, šeimos nariui. Suraskite drąsos pabėgti!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus