visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Laminuotos vidaus durys. Durų galerija – kokybiškos durys už prieinamą kainą

Laminuotos vidaus durys. Durų galerija – kokybiškos durys už prieinamą kainą Laminuotos vidaus durys. Durų galerija – kokybiškos durys už prieinamą kainą

Durų Galerija, UAB

doors.lt

Svarbiausias „Durų galerija“ tikslas – pasiūlyti klientams kokybiškas duris už prieinamą kainą. Įmonė stengiasi patenkinti net pačio reikliausio kliento poreikius ir pasiūlyti geriausią kainą. „Durų galerija“ asortimente platus pasirinkimas nebrangių laminuotų vidaus durų, kurios nustebins savo aukšta kokybe už nedidelę kainą.

Šiandien dienai laminuotos vidaus durys yra populiarus pasirinkimas. Klientai gauna tikrai estetikas ir ilgaamžes vidaus duris už prieinamą kainą. Žinoma, laminuotų durų kokybė gali skirtis priklausomai nuo gamintojo ir naudojamų medžiagų kokybės. Čia yra keletas svarbių veiksnių, kurie gali įtakoti laminuotų vidaus durų kokybę:

  • Medžiagos kokybė. Geriausios kokybės laminuotos durys dažniausiai pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų, kurios yra patvarios ir atsparios deformacijoms.
  • Laminavimo procesas. Svarbu, kaip tiksliai ir kruopščiai laminuotos durys yra padengtos plėvele. Kruopščiai atliktas laminavimas užtikrina vientisą ir tvirtą paviršių be burbuliukų ar netolygumų.
  • Dizainas ir stilius. Skirtingi gamintojai gali siūlyti įvairius dizainus ir stilius, todėl svarbu rinktis patikimą ir gerai žinomą gamintoją, kuris siūlo platus laminuotų durų pasirinkimą.
  • Durų priedai ir varžtai. Kokybiškos laminuotos durys dažnai yra įrengiamos su aukštos kokybės priedais, kaip antai patikimi rankenos, stiprūs rėmeliai ir tvirti varžtai, užtikrinantys tvirtumą ir patikimumą.
  • Garantija. Patikimi gamintojai dažnai suteikia garantiją ant laminuotų durų, tai rodo jų pasitikėjimą savo produktais ir gali būti geras rodiklis, jog durys yra aukštos kokybės.

Laminuotos durys, siūlomos „Durų galerija“ savo konstrukcija atitinka faneruotas duris už prieinamą kainą!

Laminuotos vidaus durys yra dengtos storu ir kokybišku laminatu, siūlomas didelis modelių ir spalvų pasirinkimas. Gali būti standartinis laminatas, pastorintas laminatas, sustiprintas CPL laminatas: laminuotos durys gali būti paprasto laminato „LACK“ arba sustiprinto laminato „DRE-CELL“. „LACK“ serijos durų varčios konstrukcija yra iš dulkių plokštės, o „DRE-CELL“ serijų varčios konstrukcija yra iš klijuotos spygliuočio medienos.

Kai kurie vidaus durų modeliai gali būti skirtingo aukščio, nestandartinio pločio.

Laminuotos vidaus durys 

„Durų galerija“ specialistai padės išsirinkti ir suteiks visą reikalingą informaciją apie visų tipų duris, išmatuos durų angas, paruoš durų užsakymą, atveš duris ir sumontuos naujas duris jūsų namuose. Daug spalvų ir tekstūrų variantų rasite puslapyje doors.lt. O apsilankius „Durų galerija“ ekspozicijoje – Laisvės pr. 115, Vilniuje, pamatysite duris gyvai.

Laminuotos vidaus durys

„Durų galerija“ – lauko ir vidaus durų gamyba pagal individualius užsakymus, bet kokių matmenų, bet kokių modelių, bet kokių konstrukcijų ir komplektacijų, pagal kiekvieno poreikius. Galimas pasirinkimas ir standartinių modelių bei komplektacijų už labai nedidelę kainą!!!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus