visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kokią sportui skirtą įrangą naudinga turėti savo namuose?

Kokią sportui skirtą įrangą naudinga turėti savo namuose? Kokią sportui skirtą įrangą naudinga turėti savo namuose?

Net ir tuomet, jei neketinate namuose įsirengti nuosavos sporto salės, tam tikrus sportui skirtus įrenginius tikrai naudinga turėti kiekvienuose namuose. Jie neužims pernelyg daug vietos, o jūs turėsite galimybę palaikyti puikią fizinę formą bei gerą savijautą. Taigi, ką naudinga įsigyti?

Svarmenys

Jei norite padailinti rankas, pakanka namuose turėti svarmenis, kuriuos naudodami galėsite atlikti daugybę įvairių pratimų. Jums tereikia įsigyti tinkamo svorio  hantelius ir pasirinkti tam tikrą mankštos programą: jei reguliariai atliksite įvairius pratimus, netrukus galėsite džiaugtis puikiais rezultatais.

Gimnastikos lankas

Jei per dieną bent 10 minučių skirsite lanko sukimui, tai ne tik padės padailinti kūno linijas, bet taip pat pagreitins medžiagų apykaitą. Jei norite atsikratyti nepageidaujamų kilogramų, šis mankštai namuose skirtas įrenginys gali būti vienas palankiausių pasirinkimų.

Masažinis volas

Masažinis volas mažina raumenų įtampą ir padeda paprasčiau atsigauti po treniruočių. Masažiniai volai padeda atpalaiduoti raumenis, lavina jų ištvermę ir padeda išvengti sportinių traumų. Jei volą naudosite pirmą kartą, rinkitės minkštesnį įrenginį, o profesionalūs naudotojai gali išbandyti ir kietus volus. Didelį tokios produkcijos pasirinkimą galite rasti čia.

Gimnastikos kamuolys

Gimnastikos kamuolys gali būti pritaikomas ne tik mankštai. Jei dirbate sėdimą darbą, gimnastikos kamuolį galite naudoti vietoj biuro kėdės, nes tai pakoreguos jūsų laikyseną, pagerins koordinaciją ir padės išvengti nugaros skausmų.

Pasipriešinimo juostos

Tai – vienas kompaktiškiausių sportui skirtų įrenginių, kurį galėsite naudoti namuose ar pasiimti į treniruotę lauke. Prekyboje galite rasti juostų, kurių pasipriešinimo lygis gali smarkiai varijuoti, todėl pirmiausia vertėtų pradėti nuo mažiausio pasipriešinimo, ir palaipsniui pereiti prie didesnio (specializuotose parduotuvėse taip pat galite rasti skirtingų pasipriešinimo lygių elastinių juostų rinkinių).

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus