visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kas įdomaus Panevėžio Apollo kino teatro repertuare?

 https://www.pexels.com/photo/food-snack-popcorn-movie-theater-33129/ https://www.pexels.com/photo/food-snack-popcorn-movie-theater-33129/

Apollo kinas Panevėžyje – tai Aukštaitijos kino mėgėjų užuobėga, kur galima pamatyti naujausius ir populiariausius visoje Lietuvoje kino filmus. Šis kino centras lankytojams duris atvėrė 2019 metais. Visose jo salėse yra įdiegtos moderniausios šiuolaikinės technologijos, o klientų aptarnavimas pavyzdinio lygio, todėl panevėžiečiai labai puikiai atsiliepia apie šį kino teatrą.

Kokius įspūdžius ir išgyvenimus žiūrovams garantuoja Panevėžio „Apollo kinas“?

Panevėžio „Apollo kiną“ renkasi jaunimas, šeimos su vaikais, garbaus amžiaus sulaukę senoliai, nes čia rodomi ne tik veiksmo, fantastikos, siaubo, dramos, detektyvo, trilerio ar komedijos žanrų filmai, bet aukšto meninio lygio filmai. Čia sudarytos visos sąlygos vizualiai atsidurti pačiose skirtingiausiose pasaulio vietose, mėgautis jų egzotika.

Taip pat galima virtualiai patirti stulbinančius nuotykius, paklajoti Visatos platybėse, nusikelti į pačias atokiausias jos vieteles. Visa tai žiūrovams dovanoja puikiai savo darbą išmanantys kino meno meistrai ir atitinkamos technikos panaudojimo žinovai.

Kokie filmai „Apollo kine“ laukia aštrių pojūčių mėgėjų?

Kas mėgsta šiurpias kriminalines dramas, tas tegu eina pasižiūrėti N. Burgerio režisuoto trilerio „Pelkių karaliaus dukra“. Jame pateikiama psichologiškai sudėtinga istorija apie baisias vienos šeimos paslaptis, į kurias įvelia „pelkių karaliumi“ vadinamas smurtautojas, kuriam gyvenime nėra nieko švento.

Kitas filmas „Gėlių mėnulio žudikai“ irgi priklauso kriminalinės dramos ir vesterno žanrams. Šis Martino Scorsesės filmas Lietuvos kino ekranuose yra rodomas nuo 2023 metų pavasario ir vis nepraranda populiarumo. Filmo siužeto fabula remiasi tikrais įvykiais, kurie nutiko JAV praėjusio šimtmečio trečiajame dešimtmetyje. Prie filmo populiarumo didele dalimi prisideda ne tik meistriškai sukaltas siužetas, bet ir tai kad jame pagrindinį vaidmenį atlieka kino pasaulio žvaigždė Leonardas Dicaprio.

Kokiame filme galima pailsėti nuo per didelės įtampos ir kaip reikiant atpalaiduoti nervus?

Kas nori kaip reikiant atsipalaiduoti nuo psichologinės įtampos, tam tikrai verta nueiti į ironišką lietuvišką komediją „Šeima“, kurią žiūrovams padovanojo kino režisieriaus pareigose debiutavęs išraiškingasis aktorius Ramūnas Cicėnas.

Filme nuotykius rutulioja lietuviško tipo „Adamsų šeimynėlė“, kuriai laikytis šventų savo tradicijų trukdo įžūlus jaunuolis, panoręs tapti kenksmingų uošvių žentu.
 

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus