visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Karščiausia tendencija: laužavietės / kepsninės stilingam kiemo gyvenimo pagerinimui

Karščiausia tendencija: laužavietės / kepsninės stilingam kiemo gyvenimo pagerinimui Karščiausia tendencija: laužavietės / kepsninės stilingam kiemo gyvenimo pagerinimui

Yra sakoma, kad ugnis – tai namų centras. Daugelis mūsų mėgstame būriuotis prie spragsinčios židinio liepsnos, kurios šiluma ir atmosfera suteikia jaukumo bei kviečia pasilikti. Kieto kuro lauko griliai, įvaizdžiu primenantys stilingas laužavietes, žavi ne tik natūralia ugnimi, tačiau ir vilioja gomurį tobulai iškepusiu maistu.

Stilingi lauko židiniai ne tik suteikia harmoningą atmosferą kieme, šildo lauko erdves tamsiuoju paros ir žiemos laiku, tačiau aplink ugnį įkaitę specialaus dizaino elementai sukuria erdvę susibūrimui su draugais ir šeimos nariais. Žmonės nori vis daugiau kokybiško laiko praleisti namuose, susikuriant atpalaiduojančią aplinką po įtemptos savaitės, o lauko griliai viena iš alternatyvų šiam norui įgyvendinti.

Sukurta ilgaamžiam naudojimui

Nors ugnies elementai, pagaminti iš aliuminio, pakankamai neseniai įsiveržė į rinką, magnio oksidas vis dar yra pagrindinė medžiaga lauko židinių gamyboje.

Visgi pastebima tendencija, kad klientai intensyviai domisi plieniniais ugniakurais, kadangi šie geba atlaikyti įvairias klimato sąlygas, yra patvarūs, tačiau tuo pačiu atrodo stilingai. Šis plačiai išbandytas ir daug teigiamo grįžtamojo ryšio iš vartotojų sulaukęs įrenginys, vienas geriausių pasirinkimų planuojant įsigyti kieto kuro kepsninę.

Stiklo pluošto armuotas betonas (GFRC), pasižymintis atsparumu oro sąlygoms, taip pat labai populiarus variantas. Ši speciali medžiaga, kurią sudaro cementas, stiklo pluoštas, užpildai ir polimerai, sustiprina plieną, kad šis nerūdytų ir kuo ilgiau išlaikytų precizišką išvaizdą.

Betonas, imituojantis medienos struktūrą, taip pat išlieka itin populiarus pasirinkimas. Pagamintas iš tvirtos medžiagos su aukštos kokybės apdaila užtikrina ilgaamžiškumą, o medžio imitacija vientisą integraciją Jūsų kieme.

Stilingos formos

Laužavietės formos pasirinkimą turėtų nulemti lauko erdvės dydis. Standartinės formos išlieka klasikinis variantas, tačiau stačiakampiai įrenginiai taip pat veržiasi į priekį.

Stačiakampio formos ugniakurai yra didesni, tad žmonės, turinys erdvesnes terasas ar kiemus, teikia jiems prioritetą. Aplink šios formos kepsninę galima pastatyti daugiau kėdžių ar net sofą ir sukurti gerokai daugiau sėdimų vietų. Mažesnėms erdvėms apvalus stalas taupys erdvę ir suteiks vientisumo.

Rinkoje taip pat galima pastebėti, kad standartinių formų asortimentą papildė piramidės bei dubens pavidalo įrenginiai, kurie ne tik atlieka funkciją, bet ir kuria unikalų stilių bei išskirtinį dizainą.

Gamtos tonų įkvėpta paletė

Neutralūs žemės atspalviai, nuo pačių šviesiausių iki tamsesnių tonų, vis dar yra geriausias pasirinkimas daugeliui klientų.

Betoninis laužavietės įvaizdį galima turbūt laikyti laikui nepavaldžia klasika. Šis spalvos tonas yra švarus, paprastas, stilingas, jė lengva priderinti prie daugybės skirtingų terasos baldų variantų bei papildyti kūrybingomis detalėmis. Tai itin universalus pasirinkimas, tad jei negalite apsispręsti, ką pasirinkti, su šiuo variantu neapsiriksite.

Prisitaikant prie tradicinio kaimo turizmo ar medinės sodybos įvaizdžio, kieto kuro kepsninių modeliai su metaliniu apvaliu pagrindu bei medžio imitacijomis, tokiu atveju geras sprendimas ir dažnas pasirinkimas.

Taip pat susipažinkite su pailgos formos ugniakuru, kurį sudaro medinio rėmo pagrindas su gofruoto plieno integracijomis. Iš pirmo žvilgsnio atrodantis kaip mini baras. Ši tendencija puikiai pritaikoma kieme bei komercinėms reikmėms.

Pasirūpinkite, jog priedai kepsninėms taipogi atitiktų Jūsų išsirinktą laužavietės spalvinę gamą. Ketaus keptuvės, puodai, ąžuolinės lentos ir kiti aksesuarai padės sukurti harmoningą ir vientisą vaizdą erdvėje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus