visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Fasado apdailos dekoro elementai iš EliteDecor.lt – tai Jūsų namų vizitinė kortelė

Fasado apdailos dekoro elementai iš EliteDecor.lt – tai Jūsų namų vizitinė kortelė Fasado apdailos dekoro elementai iš EliteDecor.lt – tai Jūsų namų vizitinė kortelė

UAB „KUBĖ“ EliteDecor.lt – interjero ir eksterjero dekorų salonas įsikūręs Vilniuje, tačiau paslaugos teikiamos visoje Lietuvoje. Dekoras pristatomas per kurjerio tarnybas į visus miestus: Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Utena, Šiauliai, Panevėžys, Tauragė, Alytų ir kitus.

Įmonė atstovauja kelis fasado dekoravimo elementų gamintojus Lietuvoje. Kiekvienas dekoro gamintojas išsiskiria savo unikalia technologija. EliteDecor.lt asortimento gaminiuose naudojamos tik patikimos medžiagos, tinkančios mūsų klimato sąlygom.

Namo fasado apdailos dirbiniai iš polistirolo gali būti klinkerio, klinkerinių plytelių ar plytininė apdaila, gipso liejinių imitacija. Fasadiniai polistirolo apdailos elementai gali būtu montuojami tiek ant naujai statomo pastato fasado, tiek ant seno, kurį norima papuošti dekoru.

Fasado apdailos dekoro elementai iš EliteDecor.lt

Namų eksterjeras – tai Jūsų vizitinė kortelė, kad nesugadinti fasado, prieš dekoruojant itin rekomenduojama pasitarti su specialistais – dizaineriais ir architektais arba su EliteDecor.lt konsultantais. Daug fasadų dekoravimo idėjų galite rasti Facebook atliktų darbų galerijoje arba EliteDecor.lt tinklapyje, kuriame rasite ir fasado dekoro elementų katalogą.

Fasado apdailos dekoro elementai iš EliteDecor.lt

Taip pat EliteDecor.lt siūlo platų fasado lipdinių asortimentą: palangės, langų apvadai, cokoliniai bei tarpaukštiniai karnizai, palaikančių elementų imitacijos (konsolės), kampiniai fasado elementai, plokštės (rustai) bei kolonų elementai: stiebai, kapiteliai, bazės (kolonos).

Visi gaminiai yra gaminami individualiai. Gamyba trunka apie 3–7 savaites priklausomai nuo objekto dydžio, gamybos apkrovimo užsakymo paleidimo momentu bei pasirinktos technologijos. 

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus