Spausdinti šį puslapį

Vidaus durys iš medienos masyvo, padengtos dekoratyvine plėvele ant polipropileno pagrindo - naujausias Europos dizainerių ir technologų kūrinys

Vidaus durys iš medienos masyvo, padengtos dekoratyvine plėvele ant polipropileno pagrindo - naujausias Europos dizainerių ir technologų kūrinys Vidaus durys iš medienos masyvo, padengtos dekoratyvine plėvele ant polipropileno pagrindo - naujausias Europos dizainerių ir technologų kūrinys

MEDIS IR STIKLAS, UAB

Įmonėje "Medis ir stiklas" galite įsigyti šią naujieną Lietuvoje - vidaus duris, pagamintas iš medienos masyvo ir padengtas dekoratyvine plėvele ant polipropileno pagrindo. Dekoratyvinės medžiagos polimerų pagrindu - tai naujausias Europos dizainerių ir technologų kūrinys.

Gaminant naujos kartos medžiagas taikomos aukštos technologijos (elektroninis spindulinis lako dangos sukietinimas), todėl atsiranda galimybių sukurti medžiagas, pasižyminčias išskirtinėmis savybėmis - ekologiškumu, nekenksmingumu, atsparumu mechaniniam poveikiui, ultravioletiniams spinduliams, cheminėms medžiagoms.

Durys su tokia apdaila itin patogios buityje, galima atlikti drėgną jų paviršiaus valymą net su aktyviai valančiais skysčiais. Medžiagos struktūra su aktualiu trimačiu optiniu efektu ne vien atkartoja medienos piešinį, bet tiksliai perteikia visas jos tekstūros ypatybes.

 durys-is-medienos-masyvo-padengtos-plevele

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio