visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Žvyras: Žvyro vežimas ir pristatymas į vietą

Žvyras: Žvyro vežimas ir pristatymas į vietą Žvyras: Žvyro vežimas ir pristatymas į vietą

VV Group, UAB

Žvyras: Žvyro vežimas ir pristatymas į vietą. Žvyras – viena labiausiai paplitusi naudingoji iškasena Lietuvoje. Žvyro ir smėlio mišinys naudojamas betono ir asfaltbetonio užpildymui, keliams tiesti ir taisyti, pagalbiniams statybos darbams (pamatams užpilti) ir kt. UAB "VV Group" visada palankiomis kainomis ir laiku pristatys smėlį, žvyrą, skaldą, gruntą, juodžemį ir t.t. nuo 1 iki 25m³ į sutartą vietą. Įmonė savivarčiais veža: karjerinį smėlio žvyro mišinį, smėlio - žvirgždo mišinį fr 0-22 mm ir smėlio - žvirgždo mišinį fr 0-23 mm.

Žvyras - tai smėlio žvirgždo ir gargždo gamtinis mišinys, dažnai sijojamas, plaunamas, bet naudojamas ir neperdirbtas. Statyboje betonavimui dažniausiai naudojamas 0-4mm frakcijos, mūrijimui 0-2mm, drenažams - plautas žvyras, keliui įrengti - kelinis žvyras.

Žvyras – biri nuosėdinė uoliena, kuri yra sudaryta sudaryta iš dviejų komponentų - iš žvirgždo ir smėlio. Kartais žvyre yra molio dalelių ir organinės medžiagos priemaišų. Dažniausiai susidaro jūrų pakrantėse, upių vagose ar ledyno tirpsmo vandenų dariniuose. Žvyras naudojamas statybose betonui gaminti, kelių tiesimui, nusausinimo darbams. Taip pat gali būti panaudotas kaip dekoratyvinė medžiaga.

Žvyras dažniausiai yra naudojamas statybų ar lauko darbams atlikti, tačiau šios medžiagos panaudojimas yra šiek tiek platesnis – žvyras naudojamas ir keliams tiesti, sausinti, be to, žvyras yra svarbi betono sudedamoji dalis.

Gamintojas, prisiimdamas atsakomybę deklaruoja, kad gamtinis žvyras fr. 0-32 mm, skirtas naudoti kelių mineralinių medžiagų nesurištiems ir hidrauliškai surištiems mišiniams, naudojamiems inžineriniams statiniams ir keliams tiesti, atitinka LST EN 13242:2003+A1:2008, LST EN 13242:2003+A1:2008/P:2009 „Kelių mineralinės medžiagos nesurištiems ir hidrauliškai surištiems mišiniams, naudojamiems inžineriniams statiniams ir keliams tiesti" reikalavimus.

Jei nuspręsite žvyro ieškoti savarankiškai, turi pagalvoti apie tai, kad teks sugaišti išties nemažai laiko – visų pirma, būtina žinoti vietoves, kuriose galima rasti žvyro, na, jo kasimas bei pervežimas pareikalaus išties nemažai laiko. Tuo tarpu perkant žvyrą iš įmonės, laiko sąnaudų reikės labai nedaug – skambutis į UAB ""VV Group" užsakyti žvyro, užtruks vos keletą minučių

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus