visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Židiniai dešimtmečiams: Vientiso ketaus liejinio Tarnavva židinio ugniakurai

Židiniai dešimtmečiams: Vientiso ketaus liejinio Tarnavva židinio ugniakurai Židiniai dešimtmečiams: Vientiso ketaus liejinio Tarnavva židinio ugniakurai

FOTUM, UAB

UAB "Fotum" pristato vieną iš nedaugelio monolitinių ketaus židinio ugniakurų gamintojų - TarnaVva, ieškantiems išskirtinės kokybės bei patrauklios kainos. Dėka aukštos kokybės šie židiniai jau daug metų yra puikiai vertinami daugybėje šalių. TarnaVva - vienas iš nedaugelio monolitinių ketaus židinių - ugniakurų gamintojų, kurio židiniai Jums tarnaus ištisus dešimtmečius.

Platus TarnaVva siūlomų prekių asortimentas yra gaminamas atsižvelgiant net į pačius aikštingiausius klientų poreikius. Tiek židiniai tiek židinių priedai bei židinių aksesuarai yra gaminami įvairių tipų, kad kiekvienas klientas galėtų išsirinkti tai kas reikalinga būtent jam.

Gamintojo TarnaVva židinių ugniakurai yra išlieti iš monolitinio ketaus liejinio kaip vientisas elementas (sienelių storis iki 22 mm), todėl yra labai hermetiški ir puikūs ilgalaikiai šilumos akumuliatoriai, šiluma išlaikoma iki 10 ir daugiau valandų. Visos židinių kapsulės skirtos nuolatiniam kūrenimui. Gamintojas atliko bandymą – ugniakuras buvo nepertraukiamai eksploatuojamas 365 dienas, po bandymo jokių defektų nerasta. Kapsulėse tinkamai sureguliuotas deguonies srautas į pakurą su galinga stiklo apipūtimo sistema (antriniam degimui įmontuoti du oro padavimo reguliatoriai iš šonų). Pačiame liejinyje suformuotas deflektorius, kuris padidina ugniakuro efektyvumą iki 78%. Ypatingai sandarios, neturinčios gendančių durelių tarpinių, TarnaVva židinio kapsulės tinkamos naudoti kaip vienintelis šildymo šaltinis jūsų namuose.

Kodėl verta rinktis TarnaVva produkciją:

  • Ilgaamžiškumas;
  • Aukšta kokybė;
  • Modernus dizainas;
  • Itin ekonomiški židiniai;
  • Židiniai tinka būsto apšiltinimui.

TarnaVva tai židiniai dešimtmečiams, pasirinkę mus tikrai neapsiriksite.

UAB "Fotum" - Židiniai ir kaminai Jūsų namams. Bendrovė prekiauja įvairių gamintojų židiniais, krosnelėmis, židinių apdailomis, židinio montavimo ir izoliacinėmis medžiagomis, biožidiniais, kaminų sistemomis. Atstovaujame daugeliui gerai Europos rinkoje žinomų židinių ugniakurų gamintojų, siūlome įsigyti produkciją išskirtinėmis sąlygomis, geriausiomis kainomis. Pas mus Jūs rasite platų židinių, krosnelių, židinių apdailų, kaminų bei židinių priedų pasirinkimą. Atkreipiamas ypatingas dėmesys į kliento norus ir pageidavimus, visada suteikiamos reikalingos konsultacijos. Mūsų įmonė bendradarbiauja tiek su fiziniais, tiek su juridiniais asmenimis. Stambiems projektams taikoma lanksti nuolaidų sistema.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus