visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Žaliuzės ir roletai langų dekorui – kaip išsirinkti?

Žaliuzės ir roletai langų dekorui – kaip išsirinkti? Žaliuzės ir roletai langų dekorui – kaip išsirinkti?

LANGAI, UAB

UAB „Langai“ siūlo platų įvairiausių modelių, spalvų ir audinių žaliuzių ir roletų pasirinkimą. Įmonės asortimente galima rasti įvairių modelių apsauginių tinklelių nuo vabzdžių, roletų stoglangiams, dvigubų roletų, vertikalių ir horizontalių žaliuzių. Įmonės specialistai pataria, ką pasirinkti langų dekorui.

Žaliuzės ir roletai

Apsisaugojimui nuo saulės spindulių ir įkyrių praeivių žvilgsnių gelbsti lengvutės žaliuzės ar roletai. Tai puiki alternatyva užuolaidoms ir puikus akcentas namų interjerui.

Roletai puikiai atlieka užuolaidų funkciją, suteikia patalpai jaukumo bei neužgožia erdvės, todėl palangę drąsiai galima dekoruoti gėlėmis. Roletai praktiškesni nei užuolaidos, nes tekstiliniai audiniai yra impregnuojami. Audinių pasirinkimas yra labai platus, todėl reikėtų pirmiausia atkreipti dėmesį kokiam kambariui roletas bus skiriamas. Miegamajame tinka tamsesni bei tankesni audiniai arba visai nepralaidūs šviesai. Kambaryje, kuriame yra žiūrimas televizorius arba dirbama kompiuteriu, rekomenduojama rinktis saulę atspindinčius audinius. Dažniausiai pasirenkami šviesių atspalvių audiniai, rečiau – ryškūs ir raštuoti.

Žaliuzės ir roletai langų dekorui – kaip išsirinkti?

Tie, kurie nori patys reguliuoti į kambarį patenkantį šviesos kiekį, renkasi žaliuzes. Horizontaliomis žaliuzėmis galima pagal poreikius reguliuoti į patalpą patenkantį šviesos srautą. Esant poreikiui patalpą galima užtamsinti visiškai.

Žaliuzės ir roletai langų dekorui – kaip išsirinkti?

Tiek žaliuzes, tiek roletus – lengva prižiūrėti. Impregnuotų audinių suteptą vietą dažniausiai rekomenduojama pavalyti drėgna šluoste ar švelnia valymo priemone. Susikaupusioms dulkėms periodiškai pašalinti pakanka paprasčiausio dulkių siurblio. Jeigu audinys susitepė smarkiai, galima kreiptis į valyklą arba netgi audinį galima pakeisti nauju, roleto mechanizmą paliekant tą patį.

Apsauginiai tinkleliai nuo vabzdžių

Atėjus šiltiems orams vertėtų nepamiršti ir praktinės pusės. Vasarą ypatingai padaugėja įvairiausių vabzdžių, nuo jų patariama apsiginti naudojant apsauginius tinklelius langams ir durims. Apsauginiai tinkleliai yra komfortiški ir 100 procentų efektyvūs ir beveik nepastebimi. Tinklelius nuo vabzdžių yra nesunku pritaikyti įvairių formų ir tipų langams bei durims. Visi tinkleliai yra tvirtinami iš patalpos vidaus. Atėjus šaltajam metų laikui tinklelius lengvai ir patogiai galima nusiimti ir pasidėti iki šiltojo laikotarpio. Tinkleliai nuo vabzdžių gali būti rėminiai, ruloniniai, durelių tipo arba plisuoti.

Žaliuzės ir roletai langų dekorui – kaip išsirinkti?

UAB „Langai“ darbuotojai turi ilgametę darbo patirtį langų ir durų montavimo, balkonų stiklinimo srityje, todėl visada profesionaliai pakonsultuos ir padės išsirinkti geriausiai tinkantį variantą kokybės ir kainos atžvilgiu.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus