visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Vonios iš akmens masės ir akrilo - PAA balti ir spalvoti vionios kambariai

Vonios iš akmens masės ir akrilo - PAA balti ir spalvoti vionios kambariai Vonios iš akmens masės ir akrilo - PAA balti ir spalvoti vionios kambariai

PAA, Latvijos RAB atstovybė

paabaths.com/lt

Vonios iš akmens masės ir akrilo - PAA balti ir spalvoti vionios kambariai. PAA - viena iš pirmųjų  ir iki šiol sėkmingai dirbančių santechnikos gamintojų Baltijos šalyse, supažindina su šiuolaikiškais ir išskirtiniais vonios kambario gaminiais, jų gamybos technologija, akmens masės ir akrilinių gaminių privalumais ir skirtumais. Ieškantiems išskirtinių interjero sprendimų, PAA siūlo spalvotą vonios kambario koncepsiją, padėsiančią sukurti bendrą erdvę išskirtiniam poilsiui.

Kūrybiškumas, inovacijų pritaikymas kuriant ir gaminant produktus, PAA vonios kambario gaminiams suteikia savito išskirtinumo tarp daugelio santechnikos gamintojų. PAA vonios, dušo padėklai, praustuvai ir vonios kambario baldai atitinka EC atitikties standartą. Gamybos procese naudojamos sukurtos PAA unikalios technologijos, aukštos kokybės žaliavos ir patyrusių meistrų rankų darbas. PAA gaminiams naudojamos dvi pagrindinės technologijos - akrilo termoformavimas ir akmens masės technologija.

Akmens masės gaminiai

Akmens masė - tai kompozitinė medžiaga, susidedanti iš poliesterinių dervų, kvarco ir karbonatinio užpildo. Poliesterinis dažų sluoksnis (gelcoat) suteikia būdingą medžiagai  atspalvį ir spindesį. PAA naudoja gamintojų REICHHOLD ir  ASHLAND poliesterines  dervas ir dekoratyvinius dažus (gelcoat).

Akmens masės medžiaga  yra panaši ir gali būti naudojama  vietoj natūralaus akmens. Tiegiama, kad akmens masės patvarumas, gali viršyti būdingą natūraliam akmeniui.

Akmens masės gaminių privalumai:

Nepaprastai patrauklūs – akmens masės produktai atrodo ypač dailiai. Technologijos dėka galima sukurti naujas formas taip atrandant  naujas vonių dizaino kryptis. Produktai gali būti daugybės  spalvų  įskaitant perlų ir granito atspalvius.
Malonūs liesti – šilta, lygi ir vienalytė medžiaga. Tartum šilkas!
Ilgai tanaujantys  – patvarūs, stabilūs ir masyvūs. Nelinksta ir nejuda.
Atsparūs - rūgštims ir kitoms cheminėms medžiagoms, vandeniui nelaidūs, atsparūs UV spinduliams ir korozijai.
Higieniški - neporėtas akmens masės paviršius nesugeria nešvarumų.
Patikimi – lengvai poliruojami, atnaujinami  ir prižiūrimi. Ilgai tarnaujantys.

PAA gamina akmens masės dušo padėklus, praustuvus ir vonias. Akmens liejinys arba kitaip tariant akmens masė gamybos proceso metu išliejama į iš anksto paruoštą gaminio formą. Akmens masės gaminiams PAA naudoja ekstruderį GISCO Inc. (JAV)

Akrilinių vonių gamyba

Sanitarinis akrilas – ypatinga sintetinė medžiaga tinkama gaminti vonioms.

Akrilo produkcijos gamybai, PAA naudoja kompanijos Armour Plastics Ltd (Dižioji Britanija) termoformuojantį įrenginį. PAA gaminiams naudoja sanitarinio akrilo PMMA 4 ir 5 mm Altuglas  ® CS lapus pagamintus kompanijoje Altuglas International. Akriliniai lapai Altuglas ® CS atitinka EC standartą  EN 263 ir nuo 1991 m sertifikuoti AFNOR.

Akriliniai paviršiai pasižymi veidrodiniu lygumu ir stiprumu, vonios ilgaamžiškos, lengvai priežiūrimos ir atitinka būtinus higieninius reikalavimus.                                                        

PAA gaminių iš sanitarinio akrilo privalumai:

Armuojantis stiklo pluošto sluoksnis ir 3-4 mm poliesterinių dervų sluoksnis, papildomai sustiprintas  22 mm vonios pagrindas .
Putų poliuretano sluoksnis PROFIHEAT- papildomai išlaiko šilumą, užtikrina reikiamą  garso  izoliaciją ir apsaugo nuo  mechaninių pažeidimų.
Patvarus metalinis karkasas reguliuojamas kojelių pagalba- nesunkiai  sumontuojamas ir išmontuojamas  nedideliuose  vonios Lengvai pritaikomos dekoratyvinės uždangos.

vonios

Spalvota vonios kambario gaminių kolekcija

Atsižvelgiant į dizaino tendecijas  PAA nori pakeisti įsitikinimą, kad vonios kambarys -  uždara ir grynai funkcionali patalpa į labiau aukštesnį emocinį supratimą apie vonios patalpą  -  susiliejimą su miegamuoju kambariu kaip bendra erdvė išskirtiniam poilsiui.

Tokiu atveju santechnikos dizainas, forma ir spalvos sudaro lemiamą vaidmenį interjere.

PAA sukūrė unikalią spalvoto vonios kambario koncepciją, kurioje vonia, praustuvas, dušo padėklas ir kita tarpusavyje dera  gražiomis ir ryškiomis spalvomis, taip sukurdami vartotojui ypatingą ir nepakartojamą vonios kambarį.

Rizikuokite išsiskirti – pasirinkdami PAA spalvotos vonios koncepciją, Jūs turite galimybę kurti nepakartojamą interjerą! Standartinė PAA  spalvų paletė turi 60 skirtingų atspalvių. Individualiam užsakymui galime pagaminti ir kitokių atspalvių gaminius,  atsižvelgiant į vartotojo poreikius gaminių spalvos gali būti parenkamos pagal plytelių ir kitų vonios kambario interjero detalių atspalvius.

PAA gaminiai - puikus  stiliaus, ergonomikos ir funkcionalumo  derinys.

spalvoti-vonios-kambariai

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus