visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Vokiškos krosnelės Lietuvoje: komfortas ir elegancija

Vokiškos krosnelės Lietuvoje: komfortas ir elegancija Vokiškos krosnelės Lietuvoje: komfortas ir elegancija

KROSNYS IR KROSNELĖS, UAB

www.krosneles.lt

www.ugnisgyvenimui.lt

„Domus galerijoje“, Vilniuje, įsikūrusiame salone „Krosnys ir krosnelės“ galite rasti vokiečių gamintojo „Cera Design“ krosneles. Neseniai pasirodžiusi naujiena – „Cera Design“ filosofiją įkūnijanti krosnelė „Santos“.

„Cera Design“ siūlo tik moderniausias, išskirtine kokybe, tvarumu bei elegantišku dizainu pasižyminčias krosneles. Tai savybės, kurias šis Vokietijos gamintojas visada puoselėjo.

Vokiškos krosnelės: komfortas ir elegancija

Efektyvus ugnies panaudojimas visada buvo „Cera Design“ dėmesio centre. Kurdamas krosneles, tarp jų ir „Santos“, gamintojas bandė atsižvelgti ir į žmonių, ir į gamtos poreikius. Ši krosnelė draugiška aplinkai ir nepaprastai taupi. Tokią krosnelę renkasi eko kartos žmonės, kuriems rūpi juos supanti aplinka, jie patys. Taip pat ir žmonės, ketinantys arba jau turintys aukšto energinio efektyvumo namus. Krosnelėje „Santos“ integruota speciali oro tiekimo sistema DIBt. Ši sistema degimui reikalingo orą ima ne iš kambario, o iš lauko. Tai – esminis reikalavimas įrenginėjant energiją taupančius (pasyvius) namus.

Vokiškos krosnelės: komfortas ir elegancija

Per pastaruosius dvidešimt metų pasaulis pasikeitė. Natūralu, kad gerokai greitesnis, pilnas iššūkių ir pokyčių gyvenimo tempas mus vargina. Namai tampa  prieglobsčiu, kuriame ieškome ramybės, stabilumo ir šilumos. Kurdami „Santos“, krosnelių dizaineriai visa tai įvertino. Ji kuria jaukumą, šilumą skleidžia beveik visą parą. Krosnelė veikia konvekciniu principu – įšyla palaipsniui, sukaupia šilumą ir tik tada palaipsniui atšąla. Krosnelės pakuros dvigubi stiklai sulaiko karštį, todėl galima sėdėti netoli ugnies. Ugnis matoma pro tris langus. 

Krosnelė „Santos“ ne tik šildo ir kuria jaukumą.  Ji itin praktiška ir funkcionali – dizaineriai krosnelę pavertė baldu. Ją galima įsigyti kartu su aukštos kokybės mediniu suolu. Tokia krosnelė atrodo kitaip, dėl suolo šalia krosnelės išsprendžiamas malkų laikymo klausimas.

Vokiškos krosnelės: komfortas ir elegancija

Kiti konvekcinės krosnelės „Santos“ privalumai:

  • Medinė neįkaistanti ir stilinga rankena.
  • Vienos sklendės oro reguliavimas.
  • Papildomas šilumos išsaugojimas (50 kg akumuliacinės medžiagos) „Santos Plus“.
  • Pakura pagaminta iš baltos „Thermotte“ keramikos.
  • Patogi peleninė.
  • Oro pajungimas.
  • Oro pritekėjimas su sklende.
  • Savaiminis durelių užsidarymas.

Kviečiame „Santos“ krosnelę pamatyti ir išbandyti Vilniuje įsikūrusiame „Krosnys ir krosnelės“ salone. Čia jus pasitiks nuolat savo žinias atnaujinantys, patirtį gilinantys specialistai, kurių kompetenciją liudija sertifikatai ir klientų rekomendacijos. „Krosnys ir krosnelės“ teikia ne tik konsultacijų, dizainerio paslaugas – krosnelės atvežamos ir užnešamos, įrengiamos ir pajungiamos, atliekama apdaila. Įsigytiems produktams galioja gamintojų suteikta ilgalaikė garantija.  „Krosnys ir krosnelės“ – gerai visame pasaulyje žinomų kompanijų atstovė. Lietuvos rinkai Vilniuje įsikūrusi įmonė siūlo danų, norvegų, vokiečių, italų, belgų gamintojų židinių ugniakurus, krosnis ir krosneles bei aksesuarus, priedus, priemones jų priežiūrai.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus