visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Visos renginių organizavimo paslaugos - linksmadieniai.lt

Visos renginių organizavimo paslaugos - linksmadieniai.lt Visos renginių organizavimo paslaugos - linksmadieniai.lt

LINKSMADIENIS, UAB

Linksmadieniai.lt - fantastiškai linksmas kolektyvas, su kuriuo dienos neprailgsta, o svarbios gyvenimo akimirkos būna tiesiog verčiančios iš koto! Organizuojame viską, ką įmanoma organizuoti: vestuves, įmonių ir komandos formavimo renginius, viešuosius renginius, teminius kūrybinius vakarus, mokymus, asmenines šventes, koncertus, vedame renginius, koncertuojame, o kartais dar pagrojame. Linksmadieniai.lt - renginių agentūra sėkmingai dirbanti renginių organizavimo srityje nuo programos idėjos sukūrimo iki jos įgyvendinimo.

Daugiametinę patirtį turintys įmonės “Linksmadieniai” renginių vedėjai veda įvairaus formato korporatyvinius renginius bei asmenines šventes. Vedėjai dirba pagal iš anksto paruoštą ir suderintą renginio scenarijų. Vedėjų programos yra kuriamos arba adaptuojamos atsižvelgiant į pasirinktą renginio koncepciją bei tikslą. Vedėjai renginiuose dirba tik su mūsų DJ’ais, kurie yra susipažinę su programos eiga bei renginių vedėjų darbo specifika. “Linksmadienių” renginių vedėjai yra jauni, charizmatiški- įvairių profesijų atstovai. Vedėjai renginiuose įgyvendina ne tik pramoginę programą, bet ir atlieka teatralizuotus ar muzikinius pasirodymus. Asmeninių švenčių užsakovams yra organizuojami susitikimai su vedėjais, kad abi pusės galėtų vieną kitą pažinti ir aptarti poreikius.

Linksmadieniai.lt kitos paslaugos: Muzikantų, dailininkų, aktorių ir kitų menininkų paslaugos, dekoravimo paslaugos, garso, apšvietimo, spec. efektų paslaugos. Žaidimų įrangos nuoma, foto ir video paslaugos ir kt.

Mokymai / Konferencijos: Pažintiniai seminarai, degustacijos, mokymai ir konferencijos verslui

Proginiai / Teminiai renginiai: Įmonės sukaupta patirtis leidžia realizuoti daugybę idėjų organizuojant įmonių teminius ir proginius renginius. Skatiname kūrybiškus sprendimus su išliekamąja verte rinkodaros renginiams, įmonių sukaktims paminėti, tiksliniams darbuotojų susibūrimams. Rekomenduojame teminius vakarus atsižvelgdami į įmonės tikslus, biudžetą ir individualius pageidavimus. Sukurtas programas galime adaptuoti ir asmeninėms šventėms.

Renginiai užsienyje: Jei norisi originalios ir nestandartinės šventės, išvyka su draugais ar kolektyvu į užsienį yra puiki alternatyva šventei Lietuvoje. Mes sudarysime programą, pasiūlysime įdomias ir nestandartines lankytinas vietas, kokybišką maistą ir netradicinį požiūrį į jūsų užimtumą. Esant pageidavimui, koordinuosime jūsų šventę užsienyje.

Esame pramogų ekspertai, teikiantys profesionalias renginių organizavimo,  prodiuserių, konferencijų ir mokymų paslaugas. Kiekvienas komandos narys yra sukaupęs ilgametę patirtį, dirbant su Lietuvos ir užsienio verslo įmonėmis, valstybės institucijomis, privačiais asmenimis.

Visos renginių organizavimo paslaugos - linksmadieniai.lt

Visos renginių organizavimo paslaugos - linksmadieniai.lt

Visos renginių organizavimo paslaugos - linksmadieniai.lt

Visos renginių organizavimo paslaugos - linksmadieniai.lt

Visos renginių organizavimo paslaugos - linksmadieniai.lt

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus