visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Virtuviniai ir baldiniai stiklai su foto plėvele: ELANIS stiklų dekoravimo plėvelės išskirtiniam interjerui

Virtuviniai ir baldiniai stiklai su foto plėvele: ELANIS stiklų dekoravimo plėvelės išskirtiniam interjerui Virtuviniai ir baldiniai stiklai su foto plėvele: ELANIS stiklų dekoravimo plėvelės išskirtiniam interjerui

ELANIS, UAB

Virtuviniai ir baldiniai stiklai su foto plėvele: ELANIS stiklų dekoravimo plėvelės išskirtiniam interjerui. Ieškantiems išskirtinių interjero sprendimų, kurie ne tik pakeistų kambario išvaizdą, vizualiai praplatintų ir pašviesintų patalpą, paslėptų defektus ar išryškintų privalumus, būtų ilgaamžiai ir lengvai montuojami, UAB "Elanis" specialistai Jums siūlo išnaudoti stiklinės sienelės su foto plėvele privalumus ir panaudoti šį funkcionalų, estetišką, išskirtinį ir ekonomišką sprendimą savo interjere.

Ne paslaptis, kad virtuvėje, maisto ruošimo zonoje, nuolatos būna pilna visokiausių nešvarumų: riebalų, vandens, skystųjų (garų) lašelių ir suodžių. Kad nepraleisti daug savo laiko bevalant ir švarinant, reikalinga pasirinkti pačią teisingiausią ir geriausią darbo aplinką. Vienas geriausių sprendimų būtų – sieninis virtuvinis stiklas su foto plėvele maisto gaminimo vietoje. 

virtuviniai-ir-baldiniai-stiklai-su-foto-plevele2

Stiklinė sienelė virtuvės balduose – tai efektyvus dekoro (interjero) papuošimo elementas. Virtuvinis stiklas su foto plėvele, ne tik vizualiai praplatina visą virtuvės kambarį ir daro jį šviesesnį, bet ir sukuria pačiai virtuvei šventinę nuotaiką. Be to, stiklo pagalba galima būtų paslėpti visus paviršinius sienos tarp virtuvės spintelių defektus ir nelygumus. Arba atvirkščiai, stiklo pagalba galima būtų apsaugoti nuo nešvarumų gražų ir išskirtinį sienos natūralumą ir išryškinti jos privalumus (pavyzdžiui, panaudojant permatomą stiklą, kad apsaugoti Venecijos tinką ar senovines lentas ar rąstus prie viryklės).

virtuviniai-ir-baldiniai-stiklai-su-foto-plevele3

Stiklas yra lygus, todėl jį labai lengva ir paprasta valyti ir prižiūrėti. Virtuviniai stiklai su foto plėvele montuojasi kur kas greičiau nei pavyzdžiui kokios plytelės. Tokios virtuvinės stiklo sienelės su foto plėvele yra labai ilgas tarnavimo laikas, nes stiklas yra atsparus ir karščiui, ir temperatūros pokyčiams bei jo yra aukštas nedūžtamumas. Be to, norint greitai ir gana pigiai atsinaujinti pačią virtuvę, užtenka vien pasikeisti virtuvinio stiklo foto plėvelės vaizdą, kurių pasirinkio įvairovė yra beribė: tai gali būti ir Jūsų vaiko piešinys, akvariumo ar koks gamtos vaizdas, miesto ar savo pačių nuotraukos ir t.t. UAB "Elanis" baldų ir stiklo dekoravimo pavyzdžius galite apžiūrėti čia.

virtuviniai-ir-baldiniai-stiklai-su-foto-plevele4

Sieninis virtuvės stiklas su foto plėvele – praktiška ir graži idėja puošiant savo pačių namų virtuvės interjerą. Tie unikalūs foto plėvelės vaizdai ir raštai, tinkantys tik Jūsų virtuvei, darys Jūsų namus išskirtinius ir unikalius.

virtuviniai-ir-baldiniai-stiklai-su-foto-plevele1

Plėvelės baldams

Mūsų laikais vis daugiau žmonių savo namų ir ofisų interjerui kurti renkasi vis daugiau stiklo detalių: durys, pertvaros, turėklai, laiptai, lentynos, baldai. Įmonės UAB "Elanis" siūlomi baldų dekoravimo foto plėvele sprendimai padarys Jūsų aplinką jaukią ir išskirtinę. Stiklus galima puošti labai įvairiai, juos dekoruoti ar tiesiog užmatinti plėvele. Šiandien dienai yra labai populiaru balduose esančių stiklų matinimas plėvele ar net foto plėvele bei puošimas jų išraižytais ornamentais. O apjungus stiklo matinimą iš vienos jo pusės ir dekorą iš kitos jo pusės, gaunamas vizualiai giluminis vaizdas. O jeigu dar sužaisti su spalvomis, tai rezultatas pranoksta visus lūkesčius!

Ir kai Jūsų baldai ar Jūsų aplinka Jums jau visiškai nusibosta, tai visiškai nebūtina kažką keisti iš pagrindų. Jums tereikia papildyti savo kambarių interjerą viena ar keliomis detalėmis ir vaizdas jau tampa visiškai kitoks. Juk plėvelės klijuojasi ant visų kietųjų paviršių ir jomis galima varijuoti labai įvairiai. Tai gali būti ir koks plėvelės raižinys ant Jūsų spintos durų, ant sienos virš Jūsų lovos kokio skrendančio paukščio raižinys, ant lubų žvaigždžių ir planetų motyvai, o ant grindų užklijavus foto plėvelę su vandens ir vandens lelijų vaizdu, galite pasijusti tarsi vaikščiodami vandens paviršiumi.

virtuviniai-ir-baldiniai-stiklai-su-foto-plevele5

UAB "Elanis" Jums siūlo pasipuošti ne tik savo namų ir darbo aplinkoj esančius stiklus, bet ir viską ką galima sugalvoti: veidrodžius, spintas, visus kietuosius baldus, laiptus, turėklus, lubas, sienas ir net grindis. Juk šiais laikais reikia tik truputį fantazijos ir viskas yra įmanoma.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus