visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Virtuvės kambario baldai mažoje erdvėje – AG Baldai įgyvendins bet kokį iššūkį!

Virtuvės kambario baldai mažoje erdvėje – AG Baldai įgyvendins bet kokį iššūkį! Virtuvės kambario baldai mažoje erdvėje – AG Baldai įgyvendins bet kokį iššūkį!

AG Baldai, UAB

www.agbaldai.lt

Virtuvė – erdvė, kuri suburia visus šeimos narius prie stalo. Čia ne tik gaminame maistą, bet taip pat dalinamės dienos įspūdžiais su artimaisiais ar priimame svečius. Svarbu, kad virtuvės baldai būtų ne tik skoningi ir gražūs, bet ir funkcionalūs bei ilgalaikiai.

Virtuvės kambario baldai

„AG Baldai“ specializacija apima korpusinių baldų projektavimą, gamybą ir montavimą. Virtuvės baldus bendrovė gamina pagal individualius užsakymus, pritaiko ir nestandartinių išmatavimų bei išdėstymų patalpoms. Neretai įmonės meistrams ir dizaineriams tenka susidurti su itin mažų erdvių iššūkiais – suprojektuoti virtuvės kambario baldus taip, kad jie būtų funkcionalūs ir estetiški, tilptų mažoje erdvėje bei neatimtų erdvės pojūčio. Dirbant kartu su klientu, įmonės komandai nėra neįgyvendinamų užduočių.

Virtuvės kambario baldai

Mažos virtuvės kambario baldai – spintelių, lentynų, buitinės technikos, stalų, kitų baldų bei įrangos dydžiai ir vieta turi būti gerai suplanuoti iš anksto. Integruota buitinė technika, šviesios spalvos sienos ir fasadai, vienodai pasirinktos medžiagos, siauresni stalviršiai, plautuvės, indaplovės padės sutaupyti erdvės. Funkcionalus plautuvės, viryklės, šaldytuvo išdėstymas išsaugos patogumą.

„AG Baldai“ individualiai pagal jūsų virtuvės dydį ir asmeninius pageidavimus pagamins ergonomiškus ir funkcionalius baldus. Įmonės dizaineriai išnaudos erdvę nuo pat grindų iki lubų, parinks daugiafunkcinius baldus ir suprojektuos ilgai tarnausiančias ir patogias naudoti spintas, spinteles bei stalčius.

Virtuvės kambario baldai

Klientų patogumui bei vientisam dizainui užtikrinti, įmonė siūlo žymiausių tarptautinių gamintojų integruojamą buitinę techniką – virykles, orkaites, šaldytuvus, skalbimo mašinas ir kitą naujausią įrangą.

Virtuvės kambario baldai

Nesvarbu ar virtuvės baldai bus projektuojami didelėje ar mažoje erdvėje, ilgametę patirtį turinti „AG Baldai“ komanda padės Jums apsispręsti dėl:

  • Baldų išdėstymo – kad virtuvė būtų funkcionali ir patogi naudoti.
  • Medžiagų pasirinkimo – nuo medžiagų priklauso baldų kaina, tad kartu rasime Jums tinkamiausią variantą.
  • Dizaino sprendimų – kad baldai būtų ne tik funkcionalūs, bet taip pat puoštų jūsų namus.
  • Buitinės technikos – kurią galite įsigyti kartu su baldais.

Virtuvės kambario baldai

„AG Baldai“ gamina ne tik virtuvės baldus, įmonės gaminių asortimente įvairūs standartiniai ir nestandartiniai baldai, pertvaros, spintos stumdomomis durimis jaukiems namams ir funkcionalioms biuro bei komercinėms patalpoms.

Virtuvės kambario baldai

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus