visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Virtuvė Jūsų namams: ergonomiška ir jauki

Virtuvė Jūsų namams: ergonomiška ir jauki Virtuvė Jūsų namams: ergonomiška ir jauki

RALKO, UAB

ralko.lt

Virtuvėje praleidžiame didžiąją laiko dalį, todėl labai svarbu ne tik virtuvės estetika, dizainas, bet ir jos praktiškumas, funkcionalumas. Visa tai Jums gali pasiūlyti UAB „Ralko“. Įmonėje dirbantys specialistai padės ne tik išsirinkti kokybiškas ir patvarias medžiagas virtuvės gamybai, bet ir pasiūlys individualų virtuvės projektą, atitinkantį ergonominius reikalavimus bei kliento poreikius.

Projektuojant naują virtuvę ypač svarbu patogus spintelių išdėstymas bei jų aukštis – kad šeimininkė jaustųsi patogiai ir viskas būtų po ranka. Kitas itin svarbus dalykas yra spintelių talpumas, taip pat reikėtų pagalvoti, kaip išnaudoti kiekvieną laisvą kampą. Tai ypač aktualu mažoms virtuvėms. Tam įmonė Jums gali pasiūlyti įvairios baldų furnitūros, kuri užtikrins, kad virtuve naudotis bus itin patogu, o sunkiai prieinamos vietos, pvz., kampinės spintelės, taps ne tik ergonomiškos, bet ir itin talpios.

Virtuvė Jūsų namams: ergonomiška ir jauki

Vienas iš svarbiausių dalykų projektuojant virtuvę yra erdvi darbastalio zona bei tinkamas šios zonos apšvietimas. Geriausiai tam tinka šviestuvai, montuojami po pakabinamomis spintelėmis. Įmonė jau keletą metų į daugelį baldų integruoja LED šviesos diodų apšvietimą. Tai taupu, modernu ir ilgaamžiška. Projektuojant virtuvę reikėtų iškart numatyti, kur bus laikomi maisto produktai, puodai bei keptuvės, indai ir stalo įrankiai. Suskirstyta į funkcines zonas virtuve bus ypač patogu naudotis.

Virtuvė Jūsų namams: ergonomiška ir jauki

Virtuvės baldai daugiausiai susitepa, jie dažniau valomi nei kiti baldai, todėl labai svarbu išsirinkti patvarias, kokybiškas, lengvai prižiūrimas medžiagas. Tai ypač aktualu virtuviniam stalviršiui. Jis turi būti lengvai valomas, atsparus karščiui bei įbrėžimams.

Virtuvė – jaukiausia namų vieta, kur ne tik gaminamas maistas, bet ir vakarais, po darbų, susiburia šeima pasidalinti dienos įspūdžiais, o ir į namus užsukę svečiai nejučia susiburia į virtuvę, nes čia – smagiausia. Todėl, projektuodami virtuvę, apgalvokite, ar ji Jums reikalinga tik maistui gaminti, ar ir draugiškiems susibūrimams, ir apie tai informuokite baldų gamintoją, projektuotoją, kurie Jums padės priimti optimaliausią sprendimą.

Virtuvė Jūsų namams: ergonomiška ir jauki

Straipsnis publikuotas: http://www.interjeras.lt

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus