visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Vilkikų, puspriekabių ir krovininių automobilių servisas ir autodalys

Vilkikų, puspriekabių ir krovininių automobilių servisas ir autodalys Vilkikų, puspriekabių ir krovininių automobilių servisas ir autodalys

MANUKAS, UAB

UAB „Manukas“ nuo pat įkūrimo pradžios (1998 m.) užsiima krovininių automobilių, vilkikų, puspriekabių refrižeratorių bei jų dalių prekyba ir remontu. Visos krovininių automobilių, vilkikų, puspriekabių dalys sandėliuojamos specialiai tam pritaikytose patalpose, užimančiose didesnį nei 14 tūkstančių kvadratinių metrų plotą.

UAB „Manukas“ siūlo labai platų naujų ir naudotų autodalių pasirinkimą vilkikams, krovininiams automobiliams, puspriekabėms, autobusams bei kitai specialiosios paskirties technikai. Remontuojant vilkiką, krovininį automobilį ar puspriekabę, jums nereikės ieškoti reikiamos detalės, jūs paprasčiausiai viską galėsite įsigyti įmonėje UAB „Manukas“. O jei savo vilkiko, puspriekabės, autobuso ar kitokios jums reikalingos technikos neturite, tai galėsite ją išsinuomoti.

UAB „Manukas“ servise Jums bus suteikta visokeriopa pagalba, o su šiuolaikiškiausia įranga bus patikrinta visų tipų sunkvežimiai, vilkikai, priekabos ir puspriekabės, o taip pat varikliai, kėbulai, važiuoklės. Nustatyti gedimai bus greitai ir kokybiškai pašalinti. Bendrovės elektros meistrai sutvarkys bet kokį gedimą, susijusį su jų specifikacija.

O kad transporto priemonės būtų ne tik stabilios, patikimos ir saugios, bet ir blizgėtų savo išore, „Manukas“ teikia plovyklos paslaugas.

Vilkikų, puspriekabių ir krovininių automobilių servisas ir autodalys

Atsakingi ir išmanantys savo darbą UAB „Manukas“ darbuotojai rūpinasi jūsų poreikiais ir užtikrina aukščiausios kokybės paslaugas.

Tapkite nuolatiniais bendrovės UAB „Manukas“ klientais ir jus džiugins ne tik platus automobilių dalių pasirinkimas ir kokybiškos serviso paslaugos, bet ir pastoviems klientams pritaikytos lanksčios nuolaidų sistemos.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus