visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Viešbutis VILA ŪLA: nepamirštamas poilsis ant ežero kranto

Viešbutis VILA ŪLA: nepamirštamas poilsis ant ežero kranto Viešbutis VILA ŪLA: nepamirštamas poilsis ant ežero kranto

Viešbutis VILA ŪLA (TAVO SAULĖ, UAB)

Ieškai netradicinio poilsio? Patinka aktyvus ir turiningas laisvalaikio praleidimas su šeima ar draugais unikalaus grožio gamtos kampelyje? Tuomet Vila Ūla būtent Tau! Kaimo turizmas prie ežero!

Mūsų kaimo turizmas šiltuoju metu sezonu padės atrasti Dzūkiją iš naujo ir pasimėgauti išskirtiniu gamtos prieglobsčiu važinėjant dviračiu ar motoroleriu, jodinėjant žirgais, plaukiant baidarėmis Merkiu, Ūla ar Grūda, stebint sporto transliacijas didžiausiame Dzūkijoje, net 4 metrų įstrižainės ekrane, žvejojant, žaidžiant tinklinį, krepšinį, stalo tenisą, biliardą, petankę ar kitus žaidimus.

Rudenį mūsų kaimo turizmas kviečia į grybų šventę. Žiemą nepamirškite atšvęsti kalėdinio įmonės vakarėlio ar savo jubiliejaus. Nepraleiskite progos pasinaudoti pirties malonumais su pirtininko paslaugomis bei išsimaudyti eketėje!

O galbūt niekaip negalite pabėgti nuo darbo, tačiau Jūsų smegenys mėgsta gryną orą ir ieškote vietos, kurioje galima suderinti darbą ir poilsį – tiesiog perkelkit savo ofisą į kaimo turizmo Vilą Ūlą!!! Čia bus sudarytos idealios ir netradicinės darbo sąlygos.

Atostogos ant ežero kranto

Viešbutis Vila Ūla – prieš dešimtmetį įkurta gamtos oazė, įsikūrusi pačioje Dzūkijos širdyje ant regiono pasididžiavimo – Burokaraisčio ežero kranto, suteikia galimybę derinti aktyvias pramogas su sielą atgaivinančiu poilsiu.

Atvykstantiems svečiams siūlome apsistoti erdviuose pastatuose, įrengtuose derinant šiuolaikišką interjerą ir žaliuojančią Dzūkijos gamtą, suprojektuotuose siekiant užtikrinti maksimalų komfortą. Pro kaimo turizmo vilos kambarių langus atsiveria nuostabus kraštovaizdis. Šalia vilos įrengta saugi automobilių stovėjimo aikštelė ir pavėsinės, kuriose galėsite atsipūsti po kelionės nuovargio ar ramiai pavakaroti su draugais.

Ieškantys ramybės kartu su šeima bei draugais dienas galės leisti ant beveik 3 kilometrų ilgio, „L“ raidės formos smaragdo spalvos ežero kranto. Turėsite galimybę ir pažvejoti, ir tingiai pagulėti gultuose mėgaujantis saulės voniomis, ir paskaityti mėgstamą knygą. Kaimo turizmas prie ežero jums paliks neišdildomus prisiminimus, jūs dar ne kartą sugrįšite į mūsų Vilą Ūlą.

Nuo turistinių žygių iki krepšinio turnyrų

Mėgstantys aktyvų laisvalaikio praleidimo būdą galės išbandyti plaukiojimą valtimis, burlentėmis, baidarėmis, dalyvauti organizuojamuose krepšinio turnyruose, sužaisti biliardo ar stalo teniso partiją. Vila Ūla apsupta įstabaus grožio miškų – juose galėsite prisirinkti dzūkiškų uogų, grybų ar kitų miško gėrybių.

Dviračių sporto gerbėjams turime puikių naujienų – atidarytas pirmasis Dzūkijoje dviračių nuomos punktas. Jau pažymėtos trasos nuo Dzūkijos nacionalinio parko iki poilsiavietės Vila Ūla. Poilsiautojai dviračiais gali naudotis NEMOKAMAI.

Poilsis ištisus metus

Svečiai Vila Ūla aplankyti kviečiami ir šaltuoju metų sezonu – tada juos pasitiks jauki bei šilta poilsiavietė ir gausybė žiemos pramogų: poledinė žūklė, ledo ritulys, lygumų slidinėjimo trasos bei puikios, visus metus veikiančios pirtys.

Kaimo turizmo sodyba VILA ŪLA: nepamirštamas poilsis ant ežero kranto

Kaimo turizmo sodyba VILA ŪLA: nepamirštamas poilsis ant ežero kranto

Kaimo turizmo sodyba VILA ŪLA: nepamirštamas poilsis ant ežero kranto

Kaimo turizmo sodyba VILA ŪLA: nepamirštamas poilsis ant ežero kranto

Kaimo turizmo sodyba VILA ŪLA: nepamirštamas poilsis ant ežero kranto

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus