visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Vienkartinės pirštinės – ką apie jas turi žinoti kiekvienas?

Vienkartinės pirštinės – ką apie jas turi žinoti kiekvienas? Vienkartinės pirštinės – ką apie jas turi žinoti kiekvienas?

Netikėtai kone visą pasaulį užklupęs koronavirusas privertė daugelį žmonių trumpam sustoti ir gerai apgalvoti savo kasdienius veiksmus. Natūralu, kad žmonės sirgti nenori, todėl jie pradėjo kur kas labiau saugotis ir skirti daugiau dėmesio savo sveikatai bei higienai.

Taip didelį populiarumą įgijo ir vienkartinės pirštinės, kurias rekomenduojama dėvėti einant apsipirkti į maisto prekių parduotuvę, liečiant įvairius viešose vietose esančius paviršius ar tiesiog norint kuo labiau sumažinti tiesioginį kontaktą su kitais žmonėmis ir erdvėmis. Vienkartines pirštines prasidėjus pandemijai žmonės pradėjo pirkti masiškai ir vienu metu net gi buvo jų deficitas.

Svarbu atsiminti, kad medikai ir sveikatos apsaugos ministerijos atstovai rekomenduoja vienkartines pirštines mūvėti visada, kai tenka išeiti į lauką. Jos tikrai padeda apsisaugoti nuo įvairių virusų ir ligų, kurios gali užklupti netikėtai. Nors skeptikai galvoja, kad šios pirštinės skirtos tik medikams, odontologams ar grožio salonų specialistams, tai tikrai nėra tiesa.

Visgi, svarbu paminėti tai, kad norint sutaupyti perkant vienkartines pirštines, derėtų jas užsisakyti internetu. Taip ne tik išvengsite nereikalingo kontakto su aplinka ir ėjimo į parduotuvę, bet ir turėsite pakankamą kiekį atsargų ilgesniam laiko tarpui. Taip pat, nepamirškite nusiėmę pirštines vos tik atsiradus galimybei nusiplauti rankas ir patepti jas specialiu drėkinančiu kremu.

https://www.vijusabaltic.lt/16-pirstines

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus