visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Verta langus keisti žiemą!

Plastikiniai langai: Kodėl verta langus keisti žiemą? Plastikiniai langai: Kodėl verta langus keisti žiemą?

TIKS langai, Aveplast, UAB

Žmonės kartais dvejoja dėl langų keitimo žiemos metu, motyvuodami blogomis oro sąlygomis montavimo darbams atlikti ar kitomis priežastimis. Norime paneigti šią nusistovėjusią nuomonę, todėl pateikiame septynias aiškias priežastis, kodėl VERTA LANGUS KEISTI ŽIEMĄ:

1. Komfortas akimirksniu

Keičiant langus žiemą iš karto jaučiama plastikinių langų nauda. Vyrauja klaidingas įsitikinimas, kad žiemą keičiant langus, labai atšąla patalpos. Tiesa yra ta, kad lango anga montavimo metu atvira būna vos 5-10 min., tai yra laikas, per kurį įvyksta įprastas patalpų vėdinimas. Taigi, jūs išvėdinsite ir sukursite reikiamą mikroklimatą kambariuose pernelyg neatšaldydami oro juose.

2. Energijos taupymas

Sumontavus plastikinius langus, bute iš karto pastebimai tampa šilčiau, nes šiluma „nebeišeina pro langus“. Gyvenant nuosavame name arba bute, kuriame įrengtas autonominis šildymas, pastebima ne tik namuose pasilikusi šiluma, bet ir sumažėjusios šildymo išlaidos. Kam laukti vasaros, jei ekonomiškai galite gyventi jau šią žiemą!

3. Laiko taupymas

Keisite langus žiemą? Jūs ne tik iš karto pajusite, kad sumontavus „TIKS langus“, namuose tapo šilčiau, nes šiluma „nebeišeina pro langus“, bet ir būsite ramūs dėl būsimų vasaros atostogų – Jums nebereikės per jas galvoti apie remonto darbus.

4. Ypač geri „TIKS langų” kainų pasiūlymai

Žiemos sezono metu, sumažėjus gamybos apimtims, langus Jūs įsigysite itin palankiomis kainomis. Turimų didelių gamybinių pajėgumų išlaikymas kainuoja, net gamybos nevykdant. Todėl „TIKS langams“ labiau apsimoka gaminti ir parduoti produkciją pigiau nei įprastai, o klientams tai suteikia galimybę aukštos kokybės langus ir duris įsigyti palankiomis sąlygomis.

5. Puikios paslaugų kainos

Šaltuoju metu paslaugų atlikimo apimtys kiek sumažėja, todėl mažinamos ir paslaugų kainos. Darbai atliekami kvalifikuotai, nes kiekvienam Jūsų lango montavimui bus skirta tiek dėmesio, kiek reikia itin kokybiškam darbų atlikimui. Taigi, keisdami langus žiemą, Jūs, visų pirma, sutaupote pinigų.

6. Darbų kokybė

„TIKS langų“ darbuotojai garantuoja, kad žiemos metu langų montavimo darbai atliekami taip pat profesionaliai ir kokybiškai, kaip ir vasarą. Montuojant langus, naudojamos putos, kurias galima naudoti netgi esant -15 laipsnių temperatūrai, todėl atliktų montavimo darbų kokybė nenukenčia.

7. TIKS langai specialistai visada pasiruošę padėti!

Langus sumontavus žiemą, iš karto pastebėsite tokius minimalius trūkumus, kurių neįmanoma pastebėti šiltuoju metų laiku, o „TIKS langų“ darbuotojai nedelsdami ištaisys trūkumus, jei tokių atsiras.

Mūsų stiprybė – darbuotojai, kurie visada pasiruošę klientus konsultuoti ir padėti susijusiais klausimais.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus