visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Veido odos priežiūros patarimai šaltuoju metų laiku

Veido odos priežiūros patarimai šaltuoju metų laiku Veido odos priežiūros patarimai šaltuoju metų laiku

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

Veido odos priežiūra svarbi kiekvienu metų laiku, tačiau žvarbus rudens ir žiemos oras sukelia nemažai iššūkių, su kuriais tenka susidurti mūsų odai.

Kad pavasarį nebūtų liūdna žiūrėti į savo atspindį veidrodyje, pasinaudokite šiais „Masažo namų“ kosmetologių paprastais, tačiau veiksmingais patarimais:

  • Šiuo metu, kai turime dėvėti apsaugines veido kaukes, venkite stiprios fiksacijos kreminės pudros. Dėvint kaukę, tarp jos ir odos atsiranda drėgmė, kuriai kaupiantis užsikemša odos poros, ko pasekoje atsiranda mažyčių spuogelių. Rinkitės lengvesnes priemones – BB kremą, mineralinę sausą pudrą ar pan.
  • Odos valymui, rinkitės švelnesnes priemones – aliejinio pagrindo (sausai ir normaliai odai) ar priemones su alfa hidroksido rūgštimi (riebiai odai).
  • Drėkinkite ir maitinkite savo odą. Rinkitės priemones kurių sudėtyje yra: hialurono rūgšties, amino rūgščių, keramidų, lipidų, vitamino A, E, C ir kitų. Dažniau lepinkite save drėkinančiomis ir maitinančiomis kaukėmis. Naudojami kremai, serumai, tonikai, deja, dažniausiai neatlieka visapusiškos drėkinimo ir maitinimo funkcijos, yra tik palaikomosios priemonės
  • Jeigu praleidžiate daug laiko lauke, naudokite barjerinį kremą, apsaugantį veido odą nuo vėjo bei šalčio.

Jeigu Jūsų veido oda šerpėtoja, prarado spalvą arba atvirkščiai – atsirado raudonis ar tempimo jausmas nusiprausus, „Masažo namų“ kosmetologės Diana Cvetkova ir Liudmila Jakunina turi puikių sprendimų jos atstatymui ir būklės pagerinimui.

Sužinokite daugiau apie „Masažo namų“ itin rekomenduojamas procedūras veido odai žvarbiuoju metų laiku:

Veido odos mikrodermabrazija: https://www.masazonamai.lt/mikrodermobrazija/

Atraumatinis veido odos valymas: https://www.masazonamai.lt/atraumatinis-veido-valymas/

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus