visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Veido odos jaunystė su SOTHYS – iki 6 metų jaunesnė oda po 3 procedūrų!

Veido odos jaunystė su SOTHYS – iki 6 metų jaunesnė oda po 3 procedūrų! Veido odos jaunystė su SOTHYS – iki 6 metų jaunesnė oda po 3 procedūrų!

SOTHYS GROŽIO NAMAI

www.facebook.com/sothysgrozionamai

Šiandien moteris jaučiasi jauna labai ilgai – gyvenimo trukmė ir kokybė ilgėja didžiuliais žingsniais. Todėl penkiasdešimtmetė, kurios energija ir savijauta viduje yra trisdešimtmetės, siekia ir atrodyti taip pat.

Natūralių senėjimo procesų nesustabdysime, tačiau tikslinga priežiūra ir nuolatinis rūpinimasis savo grožiu gali dramatiškai sumažinti akivaizdžius senėjimo požymius, visų pirma atsispindinčius mūsų odoje. Šiuolaikinė moteris šiandien turi daugybę informacijos ir įrankių šiam tikslui pasiekti, o grožio industrija privalo vis labiau kelti kokybės standartų kartelę.

„SOTHYS“ požiūris: jaunystės išsaugojimas

Moterys šiandien jaučiasi jaunesnės ir gyvybingesnės. Jos išsaugo savo jaunatvišką sveikatą ir aštrų protą iki pat senatvės. Lygiai taip pat norisi sustabdyti ir išsaugoti jaunystę. Iš sveikatos ir grožio specialistų jos tikisi inovacijų, efektyvumo, malonumo, patirties ir specifinių žinių. Todėl „SOTHYS“ savo odos priežiūros priemones, efektyviai stabdančias odos senėjimą, ir derinamas su jaunystę tausojančiomis profesionaliomis procedūromis, pavadino „Jaunystės“ linija.

Jai sukurti buvo skirti trys mokslinių tyrimų metai, „SOTHYS“ jų metu glaudžiai bendradarbiavo su Limožo universitetu. Ši naujausiais moksliniais pasiekimais grindžiama kremų ir serumų linija tinkama visiems amžiaus tarpsniams – nuo 25/30 metų, kai raukšlelės tik pasirodo, iki 65 ir daugiau metų, kai kovojama su giliomis raukšlėmis, pigmentacija ir kitomis odos problemomis.

Veido odos jaunystė su SOTHYS – iki 6 metų jaunesnė oda po 3 procedūrų!

βP3. TRI-KOMPLEKSAS ™

Visuose „Jaunystės“ produktuose esantis SOTHYS pažangiųjų tyrimų centre sukurtas inovatyvus ir ypač efektyvus tri-kompleksas βp3 iš krokų, soforos ir peptidų padeda odai kovoti su oksidaciniu stresu ir senėjimo požymiais. Net 80% odos senėjimą lemia aplinka (saulės poveikis, užterštumas, rūkymas, mityba, miego trūkumas, stresas), likę 20% tenka mūsų organizmo genetiškai užprogramuotiems biologiniams procesams. Krokų (šafrano) polifenolių ir soforos (kitaip – medaus medžio) flavonoido junginys padeda efektyviai apsiginti nuo aplinkos keliamo oksidacinio streso ir taip išvengti jo žalingų padarinių, taip pat skatina odą pačią gaminti antioksidantus, stimuliuojant specifinius baltymus.

Tuo tarpu βp3 tri-komplekso peptidai – cheminis aminorūgščių junginys – stabdydamas ląstelių senėjimą ir aktyvindamas su regeneracija susijusius genus, neleidžia rastis chronologinio senėjimo požymiams – raukšlėms ir suglebusiai odai. „Jaunystės“ linijos 6 serumai bei 7 kremai pritaikyti pagal kiekvienos moters amžių ir odos problemas, yra lengvai derinami tarpusavyje, dešimteriopai sustiprindami arba papildydami vienas kito poveikį skirtingais efektais.

Dvigubas βp3 veikliųjų medžiagų poveikis išsaugo jaunystės kapitalą: riboja ir senėjimo dėl aplinkos, ir chronologinio-biologinio senėjimo požymius bet kurio amžiaus odai. Tai inovatyvus sprendimas jaunystės pratęsimui ir senatvės pavėlinimui.

„SOTHYS“ ekspertų pagalba

„SOTHYS“ yra ištikima savo intensyvių procedūrų grožio filosofijai, o nauja ypač sofistikuota Jaunystės išsaugojimo programa apjungia tikslinius produktus ir kvalifikuotų kosmetologių darbo metodus. Taikant 5 pagrindinius etapus ir 8 specifines formules, naudojant išskirtinį Digi Esthétique Sothys™ masažą, po Jaunystę tausojančios intensyvios procedūros su βP3 produktais oda atjaunėja akivaizdžiai. SOTHYS atliktų procedūros testų ir asmeninio įsivertinimo tyrimai parodė, kad priešraukšlinis efektas buvo matomas 88%, stangrinantis efektas – 94% tiriamųjų.

Šie rezultatai pasiekti po vienintelės Jaunystę tausojančios intensyvios procedūros su βP3. Atlikus tris procedūras, veido oda tapo glotnesnė 51%, stangresnė – 50%, šie rezultatai išliko vieną mėnesį ir daugiau 63% asmenų.

„SOTHYS“ kosmetologės yra profesionalios nuolat tobulėjančios grožio ekspertės, kurios seka ir stebi moters odos būklę kiekvieno susitikimo metu, nustato senėjimo žymes, pataria bei sudaro jai asmeninę Jaunystės linijos produktų naudojimo programą. Intensyvi ekspertų sudaryta odos puoselėjimo programa maksimaliai saugo jaunystę, o rezultatai kartais būna artimi estetinės chirurgijos procedūrų efektui. Todėl „SOTHYS“ moters amžius gali likti neatskleistas – eikite su metais pirmyn, neparodydamos savo tikrojo amžiaus...

Straipsnis parengtas pagal: žmonės.lt; „Požiūris į senėjimą šiandien: renkuosi nesenti!“; Asta Bielinskienė

Požiūris į senėjimą šiandien: renkuosi nesenti!

Skaitykite daugiau: https://www.zmones.lt/naujiena/gyvenimo-skonis/poziuris-i-senejima-siandien-renkuosi-nesenti-674-773432autorė Asta Bielinskienė, tekstas paimtas iš www.žmonės.lt
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus