visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Veido odos jauninimo ir skaistinimo procedūra

Veido odos jauninimo ir skaistinimo procedūra Veido odos jauninimo ir skaistinimo procedūra

MASAŽO KLINIKA, UAB

Veido odos jauninimo ir skaistinimo procedūra – žaibiškai išpopuliarėjusi ir didelio susidomėjimo sulaukusi „Masažo Klinikos“ naujiena.

Prieš porą mėnesių „Masažo Klinikoje“ pradėta atlikti veido odos jauninimo ir skaistinimo procedūra teigiamai nustebino ne tik klientus tačiau ir visko mačiusius specialistus. Žinia apie procedūrą netruko pasklisti iš lūpų į lūpas ir internete. Nepraėjus nei mėnesiui procedūra tapo kone populiariausia „Masažo Klinikos“ kosmetologijos kabinete.

Pagrindinė procedūros veiklioji medžiaga yra glikolio rūgštis. Tai natūraliai gamtoje egzistuojanti rūgštis, išgaunama iš citrusinių vaisių, cukranendrių, vynuogių. Rūgštis stimuliuoja naujų, sveikų ląstelių gamybą ir naujo odos sluoksnio susidarymą. Be to, skatina elastino, kolageno skaidulų gamybą, atkuria drėgmės pusiausvyrą ir stiprina odos imunitetą.

Ši procedūra atliekama su profesionalia „Exuviance“ kosmetika. Ji pastebimai pagerina odos būklę pašalina mažas raukšleles, sutraukia poras, šviesina pigmentines dėmes, bei randelius po jaunatvinių spuogų. Jau po pirmos procedūros oda tampa skaistesnė ir stangresnė, nes glikolio rūgštis dėl savo mažos molekulinės masės geba prasiskverbti į gilesnius odos sluoksnius. Rūgštis pašalina negyvų ląstelių sluoksnį ir stimuliuoja naujų regeneraciją. Procedūros metu naudojamas skaistinantis serumas su vitaminu C, kuris padeda neutralizuoti laisvųjų radikalų poveikį ir sulėtina odos senėjimą.

Procedūra trunka vos valandą, tačiau jau po pirmosios procedūros pastebimai pašviesėja odos spalva, pasišalina paviršius nelygumai. Procedūrų kursas stiprina odos imunitetą, intensyviai stangrina odą ir lėtina senėjimo procesus

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus