visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Veido kraujagyslinių darinių (teleangiektazijų) pašalinimas lazeriais ir (ar) Intensyvia Pulsine Šviesa GK Klinikoje

Veido kraujagyslinių darinių (teleangiektazijų) pašalinimas lazeriais ir (ar) Intensyvia Pulsine Šviesa GK Klinikoje Veido kraujagyslinių darinių (teleangiektazijų) pašalinimas lazeriais ir (ar) Intensyvia Pulsine Šviesa GK Klinikoje

GK Klinika, UAB

Daugelis žmonių tiek vyrų, tiek moterų ant savo veido mato kapiliarinius kraujagyslinius darinius ar raudonas dėmeles. Kartais jie išryškėja tik karštoje aplinkoje, po sporto, kavos ar taurės šampano, o kiti atsiranda dar ankstyvoje vaikystėje ar kažkada nušalus odą ... Ne vienas iš mūsų senai nori atsikratyti tais nepatraukliais dariniais. Dabar tai galite padaryti greitai, saugiai ir efektyviai! GK Klinikos specialistai, naudodami įvairius naujausius modernius lazerius bei intensyvios pulsinės šviesos aparatus, gali juos pašalinti lengvai ir efektyviai.

Kokie yra veido kraujagyslinių darinių gydymo lazeriais ir IPŠ privalumai?

Kombinuojant naujausias lazerines ir intensyvios pulsinės šviesos technologijas šie privalumai yra akivaizdūs:
Puikūs ir pastovūs gydymo rezultatai – kombinuojant įvairias lazerines ir intensyvios pulsinės šviesos technologijas, gaunami puikūs rezultatai, net ir labai sudėtingais atvejais;
Švelnus gydymo būdas – paprastai nuskausminimas nereikalingas;
Paprastas gydymo būdas – minimalus spalvos pasikeitimas ar patinimas po gydymo, minimali priežiūra  po gydymo;
Patogu – gydymas atliekamas ambulatoriškai ir trunka tik kelias minutes.

Kas tai yra veido “kraujagysliniai odos dariniai”?

Kraujagyslinius veido odos darinius sudaro odoje esančios kraujagyslės. Paprastai jos yra  didesnės, nei įprastai arba jų yra žymiai daugiau. Šios kraujagyslės gali būti aiškiai matomos per odą, kitais atvejais matoma tik ryškiai raudona oda, o atskirų kraujagyslių nematyti.
Kokie būna veido „ kraujagysliniai odos dariniai“, dažniausiai gydomi lazeriais ar IPŠ?

Dažniausiai GK Klinikoje gydomi šie dariniai:
- Teleangiektazijos - veido kraujagysliniai dariniai, kurie susidaro išsiplėtus kapiliarams ar arteriolėms;
- Rosacea - raudoni odos pakenkimai veido odoje, apie nosį, skruostuose. Kartais matosi atskiros kraujagyslės, o kartais tik ryškiai raudona oda;
- Žvaigždinės hemangiomos - raudoni, panašūs į žvaigždutes dariniai;
- „Vyšnios“ formos angiomos - iškilę, apvalūs, raudoni dariniai;
- Vyninė dėmė (portveino spalvos dėmė) -  plokščia raudona ar melsvoka dėmė. Tai įgimtas odos kraujagyslinis apsigimimas.

Kaip veikia GK Klinikoje naudojami progresyvūs gydymo būdai?

Šiuolaikinės naujos impulsinės šviesos bei lazerinės technologijos veikia kiekvieną kraujagyslę tam tikro stiprumo itin tiksliu energijos kiekiu, minimaliai veikdamos aplinkinę odą. Šio gydymo metu, šviesos ar lazerio  energija specialaus įrenginio pagalba patenka tiesiai į pasirinktą kapiliarą ar kraujagyslę. Šią energiją - karštį,  sugeria kraujagyslės ir tada jos spindis sulimpa negrįžtamai. Kombinuojant įvairias lazerines ir intensyvios pulsinės šviesos technologijas, paveikiamos įvairaus diametro kraujagyslės, įvairiuose odos gyliuose, dėl to gydomi net ir labai sudėtingi atvejai, kuriems ankščiau padėti negalėdavome.

Kodėl susiformuoja veido kraujagysliniai odos dariniai ?

Mes nežinome visų priežasčių, bet dažniausiai jų atsiradimą įtakoja paveldimumas, peroraliniai kontraceptikai, hormoninės terapijos, kaitinimasis saulėje bei senėjimo procesai. Taip pat tai gali būti susiję su rozacea ar kitomis odos ligomis.

Ar šis gydymo būdas Jums tinka?

Prieš pradedant gydymą GK Klinikoje specialistas pro specialią optiką apžiūri ir įvertina paciento kraujagyslinius darinius, peržvelgia ligos istoriją, išsiaiškins, kaip ilgai klientas turi šiuos darinius. Reikia nustatyti odos tipą, ar ankščiau sirgta kokia nors  odos liga, ar buvo gydytąsi. Mes aptariame kliento esamą būklę, paaiškiname būsimą gydymą ir prognozuojamą rezultatą. Kiekvienu individualiu atveju specialistas sudaro ir parinka labiausiai tinkantį ir didžiausią efektą duodantį gydymo planą.

Kaip vyksta gydymas lazeriu ar IPŠ?

Gydymas gali skirtis, priklausomai nuo kraujagyslinių darinių ypatybių, lokalizacijos bei išplitimo. Gydytojas nukreips lazerio ar IPŠ šviesos pluoštą į darinį specialiu aparato antgaliu.  Dauguma gydymo atvejų nuskausminimas nereikalingas. Kai kurie pacientai gydymo metu jaučia lengvą dūrimą ar karštį.

Kaip vyksta sveikimas, ar reikės specialios priežiūros?

Po procedūros diskomfortas bus minimalus. Kaip klientas atrodys po procedūros, priklausys nuo to, kokį gydymo būdą pasirinks gydytojas. Po gydymo su tam tikrais lazeriais ar impulsinės šviesos sistemomis, gali atsirasti nedidelis patinimas, paraudimas, kuris paprastai pranyksta po kelių valandų.

Kiek gydymo seansų reikia?

Paprastai užtenka vieno gydymo seanso. Tačiau, sudėtingų kraujagyslinių darinių atvejais, gali prireikti kelių gydymo seansų.

Ar po gydymo gali atsinaujinti buvusios išsiplėtę kraujagyslės?

Paprastai gydytos kraujagyslės ar jų dariniai neatsinaujina. Optimalūs rezultatai pasiekiami tik jei Jūs naudosite apsauginius kremus nuo saulės, vengsite saulės, saunų ir kitų kraujagysles plečiančių faktorių. Laikui bėgant, naujose vietose gali plėstis  naujos kraujagyslės. Tačiau tai vyksta labai lėtai.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus