visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Veido kontūrų korekcija. Susigrąžinkite jaunystę su veido kontūrą formuojančiais siūlais Happy Lift™!

Veido kontūrų korekcija. Susigrąžinkite jaunystę su veido kontūrą formuojančiais siūlais Happy Lift™! Veido kontūrų korekcija. Susigrąžinkite jaunystę su veido kontūrą formuojančiais siūlais Happy Lift™!

GK Klinika, UAB

Veido kontūrų korekcija. Susigrąžinkite jaunystę su veido kontūrą formuojančiais siūlais Happy Lift™! Paprastai senstanti veido oda pradeda prarasti savo elastingumą ir apimtį, taip pat tampa pastebimi ir kiti dažniausiai pasitaikantys odos senėjimo požymiai: raukšlių formavimasis, prasta odos struktūra, tonusas ir spalva, užkritę akių vokai, kaklo, žandikaulio ir skruostų odos suglebimas, plokšti ir įdubę skruostai, suplonėjusios lūpos, audinių apimties praradimas, odos dehidratacija.

Senėjimo procesai pradeda ryškėti netgi ankstyvame amžiuje. Jungiamieji audiniai plonėja, o kolageno ir elastino skaidulos pradeda irti. Tai sąlygoja audinių suglebimą, kuris savo ruožtu sąlygoja raukšlių atsiradimą. Pradėjus ryškėti šiems požymiams ar netgi dar anksčiau, daugelis moterų ir vyrų pradeda ieškoti būdų kaip atgaivinti ir atjauninti pavargusią veido išvaizdą. GK Klinikos gydytojas gali Jums rekomenduoti odą atjauninančią patempimo siūlais procedūrą, kuri atjaunins Jūsų veidą, atstatys jaunatviškus veido kontūrus, nekeičiant natūralių veido ir kaklo bruožų.

susigrazinkite-jaunyste-su-veido-kontura-formuojanciais-siulais-happy-liftBe natūralaus veido kontūro atkūrimo yra ir kitų privalumų, kuriuos suteikia odos patempimo, naudojant siūlus, procedūra, kuri padeda atstatyti odos stangrumą, tonusą ir struktūrą. Odos patempimas siūlų pagalba yra minimaliai invazinė procedūra, kuri atliekama GK Klinikos gydytojo kabinete, po kurios Jums nereiks gulėti palatoje. Kitaip nei tradicinės veido odos patempimo procedūros, Promo Italia pilnai ištirpstantys (besirezorbuojantys) siūlai pasiūlo "švelnų" chirurginį metodą ir įprastiniais atvejais nepalieka odoje jokių randų. Paprastai įprastinis odos patempimas naudojant siūlus užtrunka nuo 45 iki 90 minučių, atsižvelgiant į įterpiamų siūlų skaičių, o po procedūros, praėjus keletui valandų, Jūs galite grįžti į namus.

Kas yra Promo Italia Happy lift™ siūlai?

Promo Italia Happy lift™ siūlų procedūra, kurios metu yra naudojami patentuoti Promo Italia siūlai, yra saugi ir efektyvi procedūra, suteikianti subtilius, natūraliai atrodančius rezultatus. Ši technika suteikia gydytojui galimybę sukurti pailsėjusią, žvalią išvaizdą ir tuo pačiu išsaugoti bei pabrėžti natūralius veido kontūrus. Promo Italia Happy lift™ siūlai nepakeičia įprastinio veido odos patempimo, ši procedūra pasiūlo pacientams inovatyvų, minimaliai invazinį chirurginį modelį, kuris suteikia galimybę pasiekti rezultatus, kurie yra panašūs į įprastinį veido odos patempimą.

Promo Italia Happy lift™ yra pirmieji registruoti pilnai ištirpstantys (besirezorbuojantys) siūlai su kabliukais grožio medicinos pramonėje. Jie yra tvirtinami prie stacionarios jungiamojo audinio plėvės (fascijos) ir jie yra vieninteliai, kurie yra įterpiami į audinius su plona tiesia adata, vietoje įprastai naudojamos kaniulės, tokiu būdu, procedūra tampa greitesnė ir paprastesnė. Paskutiniai patobulinimai suteikė galimybę nenaudoti mazgo užtikrinant siūlo pozicijos stabilumą ir tai supaprastino procedūrą tiek ją atliekantiems gydytojams, tiek pacientams.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus