visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Vaikų nosies bei nosiaryklės apžiūra fibroskopu su video sistema – pažangi ir greitai atliekama procedūra

Vaikų nosies bei nosiaryklės apžiūra fibroskopu su video sistema – pažangi ir greitai atliekama procedūra Vaikų nosies bei nosiaryklės apžiūra fibroskopu su video sistema – pažangi ir greitai atliekama procedūra

Vaikų klinika PAGALBA MAŽYLIUI, UAB

www.pagalbamazyliui.lt

„PAGALBA MAŽYLIUI“ – tai šiuolaikiška asmens sveikatos priežiūros įstaiga, kurioje, naudojant modernią medicinos įrangą, dirba patyrę savo srities specialistai, besirūpinantys mažųjų pacientų ir būsimų mamyčių sveikata. Klinikoje taikomi pažangūs gydymo metodai, kad mažųjų apsilankymas pas gydytoją praeitų kaip įmanoma greičiau ir paprasčiau.

Nosies bei nosiaryklės apžiūra fibroskopu su video sistema – nepavojinga, neskausminga, lengvai ir greitai atliekama procedūra kūdikiams ir vaikams. Šiuo metu pasaulyje tai yra auksinio standarto tyrimas vertinant nosies ir nosiaryklės patologiją vaikų amžiuje.

Nosies videofibroskopija vaikams dažniausiai atliekama, kai  įtariama adenoidų hipertrofija, nes tik šio tyrimo metu galima tiesiogiai įvertinti adenoidų dydį, sekretą aplink juos, stebėti dinamiką ir geriau apspręsti operacijos indikacijas.

FIbroskopas yra minkštas ir labai plonas, nosies ertmėje  jaučiamas tik jo prisilietimas, todėl didesniam komfortui prieš procedūrą į nosį įpurškiami nuskausminantys ir nosies gleivinę sutraukiantys vaistai. Fibroskopijos metu vaikas ramiai sėdi apžiūros kėdėje ant tėvo ar mamos kelių, plona kamera įdedama į nosies landą, apžiūrima nosies ertmę, nosiaryklę, jei reikia ir gerklos, vaizdas filmuojamas. Apžiūra trunka vos kelias minutės. Po apžiūros tėvams ir vaikui ekrane parodomi ir paaiškinami vaizdai, nustatoma diagnozė. Tyrimą galima atlikti įvairaus amžiaus vaikams.

„PAGALBA MAŽYLIUI“ įsteigta ir savo veiklą pradėjo 1999 metais. Bendrovė nuo pat veiklos pradžios orientavosi į paslaugų teikimą pacientų namuose ir buvo viena pirmųjų tokio pobūdžio paslaugas teikianti privati bendrovė Vilniuje.

Bendrovė veiklos pradžioje teikė antrines vaikų ligų gydytojo paslaugas. Plėtojant veiklą, Bendrovė pradėjo teikti ir vaikų kardiologo, vaikų neurologo, vaikų ortopedo-traumatologo bei slaugytojų ir masažuotojų paslaugas. Siekiant toliau plėsti teikiamas paslaugas, pradėtos teikti ir akių ligų bei LOR gydytojų, gydytojų echoskopuotojų, gastroenterologo, endokrinologo, pulmonologo, alergologo, chirurgo, urologo, širdies chirurgo, vaikų raidos specialistų paslaugos.

Naujose klinikos patalpose yra įrengti du korpusai su atskirais įėjimais ir vėdinimo sistemomis. Vienas skirtas sergantiems pacientams, kitas – atėjusiems pasitikrinti profilaktiškai, sveikiems. Tokiu būdu sumažėjo infekcijos plitimas. Klinikos interjeras, gydytojai be baltų chalatų sukuria saugią ir draugišką aplinką mažiesiems pacientams.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus